A következő hetekben az emberek a kijárási korlátozás és a járványhelyzet miatt a szokásosnál több időt töltenek majd a képernyők előtt. Nemrég számoltunk be róla, hogy a magyar HBO GO tele lesz sorozatpremierekkel áprilisban, még a szokásosnál is több újdonság érkezik.

Az egyik legjobban várt ezek közül a Megszállottak viadala (Killing Eve) harmadik szezonja, melyben Eve (Sandra Oh), az MI-5 ügynöknője és a csinos bérgyilkos, Villanelle (Jodie Comer) folytatja macska-egér játszmáját. A szériának a tengerentúlon otthont adó AMC elnöke, Sarah Barnett bejelentette, hogy a Megszállottak viadala a vártnál két héttel korábban folytatódik. Emiatt a magyar HBO GO-ra is április 27-e helyett már április 13-án megérkezik A döntés oka a koronavírus-járványhoz kapcsolódik, egy kis szórakoztatással könnyítenék meg azok dolgát, akik önkéntesen vagy kötelezően karanténban vannak.

Az HBO saját gyártású miniszériája, az Ez minden, amit tudok premierje is új időpontba kerül, április 28-a helyett két héttel később mutatkozik be. A járvány miatt a Nicole Kidman főszereplésével készült The Undoing csak ősszel debütál, ezért a Mark Ruffalo nevével fémjelzett produkció ennek az eredeti helyére, május 11-re kerül az HBO GO-n. A történet egy testvérpár drámájáról szól, melyben mindkét karaktert a Bosszúállók sztárja játssza. Az ikrek egyike komoly mentális betegséggel küzd, amely az egész család életét megnehezíti. A széria a 20. század Amerikájába kalauzol, mely Wally Lam bestsellerének adaptációja.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora