A Sabrina, a tiniboszorkány című szitkom 1996 és 2000 között futott az amerikai ABC csatornán, majd további 3 éven keresztül a The WB-n volt látható a produkció folytatása. A 163 részt és 3 tévéfilmet megért sorozat kellemes hangvételű családi történet volt. A főszerepben Melissa Joan Hartot láthattuk, aki egy 16. életévét épp betöltött tinilány játszott. A karakter fekete macskája és varázsereje révén vált különlegessé és kultikussá.

Kevesen tudják, de a széria egy képregény adaptációja volt, mely az elmúlt években sokkal komorabb, horrorisztikus hangvételre váltott. A Sabrina új feldolgozása, mely Chilling Adventures of Sabrina címre hallgat, már ezt a sötét irányvonalat képviseli majd. A főszerepben a Mad Menből ismert Kiernan Shipka lesz, a produkció a Netflixtől már a premierje előtt rögtön 2 évados berendelést kapott. A történet hasonló lesz a 90-es években látott eredetihez, de sokkal félelmetesebb. A sorozat premierje október 26-án lesz.

A boszorkányos széria mellett hír érkezett egy klasszikusabb folytatásról is, hiszen a tininyomozós Veronica Mars 4. évadát a napokban rendelte be a Hulu. A rajongóknak jó hír, hogy a 8 részes etap az eredeti készítővel, Rob Thomasszal és persze a jól ismert főszereplővel, Kristen Bell-lel jön. A kultsorozat annak idején 2004-ben indult, 3 szezonon keresztül volt látható a UPN-en és a CW-n, aztán a közönségi finanszírozásnak hála 2014-ben még egy mozifilmes verziót kapott. A történet arról szól majd, hogy Neptune-ban tavaszi szüneten lévő diákokat ölnek meg, az egyik elhunyt szülei pedig felkérik a Mars nyomozóirodát, hogy segítsenek. Veronica Mars 2019-ben térhet vissza legkorábban a Hulu kínálatában.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél