Az RTLII 2012-ben indult el többek között olyan saját gyártásokkal mint a Szombat esti láz, a Legyen Ön is Milliomos! vagy a sokáig a TV2-n futó bűnügyi műsor, a Forró nyomon. A 2012 óta eltelt négy évben több hazai fejlesztésű és licenc műsorral is találkozhattak azok a nézők, akik az RTLII-re kapcsoltak, de ezek közül csak néhány látható még a mai napig is adásban. A legtöbb vagy befejeződött, vagy kisebb-nagyobb szünetekkel tarkítva kerül csak adásba.

Az RTLII tavaly frissítette kínálatát, és elindították rajta a nagy sikerrel futó A konyhafőnök Juniort, valamit ide cuccolt át a TV2-ről Papp Gergő műsora is. A konyhafőnök Junior második évadának premierjére ugyan még várni kell, de a Pimaszúr átcuccol új évada december 22-én este tíz órakor kezd az RTLII-n. Az első vendég pedig, akihez Papp Gergő és felesége, Juhász Judit beköltöznek egy napra, az ország egyik legkedveltebb énekese, Caramel lesz. A második évadban többek között láthatjuk majd, hogyan tölti egy napját például Batiz András és Jakupcsek Gabriella is.

Az RTLII-re azonban nem csak Pimaszúr tér vissza viszonylag nagyobb kihagyás után, hanem Máté Kriszta is, aki ezúttal nem a Forró nyomon, hanem Az első millióm története című műsorának új évadával jelentkezik majd. A műsorban sikeres emberek mondják el történetüket arról, ők hogyan kezdték, mi lehet a sikerük titka. Bár mindegyik történet más és más, de közös bennük az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A második évad szereplői ráadásul mind olyan emberek, akik úgy érzik, a sikerüket meg kell osztaniuk a környezetükkel is. Az első millióm történetének folytatása december 16-tól péntek esténként tíz órától lesz látható.

hirdetés

Az RTLII-n ezeken felül is lesz még néhány érdekesség, többek között a december 12-től, a Való Világ fináléját követően hetente jelentkező best of adássorozat, a Való Világtól a Big Brotherig, melyben a VV fanatikusok az elmúlt szériák legjobb pillanatait idézhetik fel hétfőnként 22:00-tól. (Fotó: RTLII)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része