Az elmúlt hetekben szinte nem telt el úgy nap, hogy ne érkezett volna valamilyen Trónok harcával kapcsolatos pletyka vagy érdekesség. A stáb jelentős része már közel két hete forgat Belfastban, így megszaporodtak a különböző castingokkal és esetleges visszatérőkkel kapcsolatos hírek is. Néhány leleményes Trónok harca rajongónak köszönhetően lehetséges, hogy a hetedik évad két újabb visszatérő szereplőjéről hullt le a lepel.

Egyiküknek a Trónok harca elveszett bárányát alakító Joe Dempsie-t sikerült lencsevégre kapnia, ahogyan próbál meglépni a kíváncsi szemek elől. A fiatal színész a Trónok harca első három etapjában volt látható, ahol Robert király fattyú fiát, Gendryt keltette életre. Karaktere felől a harmadik évad fináléja óta szinte semmit sem hallottunk, ezért is érdekes a hirtelen felbukkanása.

A szürkehámban szenvedő Jorah Mormont, pontosabban az őt megformáló Iain Glenn sem tudta elkerülni a kíváncsi szemeket, az ő belfasti jelenlétét egy rajongó hölggyel készített közös képe buktatta le. Kettejük visszatérését illetően pedig reméljük, hogy ezúttal nemcsak a készítők egy újabb ügyes félrevezetéséről van szó, mint tavaly Havas Jon esetében. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei