Hétfőn indult az RTL Klub és a TV2 új műsorrendje. Az első nap eredményeit itt elemeztük, amikor jól ment a Fókusz, tarolt A Konyhafőnök VIP, közepesen kezdett a Mintaapák és a Nyomd a gombot, tesó! és rosszul nyitott az Újratervezés. Nézzük a második nap nézettségi számait a 18-49-es korosztályban.

Kedden a Tények Plusz 12,9 százalékot hozott, mely nem túl jó eredmény. A Fókusz is csak közepesen ment, 14,3 százalékot produkált, de legyőzte a TV2 hírműsorát és napi sorozatát. A Mintaapák most is alacsony-közepesen futott, csupán 12,6 százalékot produkált.

A Konyhafőnök VIP most is remekelt, 17,2 százalékot szállított, mellyel messze a tegnapi nap legnézettebb műsora lett. Most végig stabil volt a nézettsége és a teljes adásidő alatt nyert a TV2-vel szemben. A Nyomd a gombot, tesó! egy nap alatt elvesztette a nézői harmadát és csupán 8,6 százalékot hozott. Ez nagyon rossznak számít és hatalmas zuhanást. Majka új vetélkedője ezek után várhatóan már nem is fog feléledni. Az Újratervezés 9 százalékkal szintén gyengén ment. A délutáni Barátok közt 10,4 százalékkal jól futott, még a sorozat késő esti vetítése 6,9-el gyenge eredményt hozott.

hirdetés

Az RTL Klub este (19-23 óra) 15 százalékot produkált, míg a TV2 csupán 9,5 százalékot hozott, így utóbbi csatorna beesett a 10 százalékos lélektani határ alá. 18-49-ben 5,5 százalékponttal az előbbi csatorna simán megnyerte az estét.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban