Ma rendezik meg a Big Picture nevű tévés konferenciát, melyen a csatornák vezetői prezentálják elért eredményeiket és fontos bejelentéseket is tesznek. Az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter először elárulta, hogy elkészítik a sikeres nemzetközi üzleti reality, a Dragon”s Den hazai változatát, majd leleplezte, hogy két új saját gyártású sorozatot készítenek és elhoznak több amerikai szériát is jövőre. Ezek mellett elárulta, hogy két, nagy sikert elérő RTL Klubos műsor is új évadokkal tér vissza 2019-ben.

2017 januárjában derült ki, hogy 13 év után visszatér az RTL Klubra a Survivor. A műsor a korábbi heti helyett napi rendszerességgel került képernyőre, és a tavalyi év egyik legsikeresebb produkciója lett. A csatorna be is rendelte az újabb évadot, amely szeptember 24-e óta látható a csatornán hétköznap esténként. A műsor remek eredményeket szállít a TV2 új, őszi műsorrendje ellen is, az RTL Klub pedig jövőre egy újabb szezonnal folytatja a realityt.

Új évaddal tér vissza 2019-ben az X-Faktor is. Az RTL Klub nagyszabású zenés tehetségkutatója 2010-ban indult, 2018-ban pedig már a nyolcadik etapja látható. Az idén képernyőre került válogató adások mindegyike tarolt, a múlt heti adás pedig egyenesen tarolt, és az év legnézettebb műsora lett. A Big Picture-ön bejelentették, hogy az X-Faktor is folytatódik jövőre, így a kilencedik szezon is elkészül a már veteránnak számító tehetségkutatóból. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re