Augusztus 28-án váltott a TV2 őszi műsorrendre, mely három napi műsor elindulását is jelentette. Vadonatúj műsorként megérkezett a Séfek séfe Ördög Nórával, nagy visszatérőként az Áll az alku Gundel Takács Gáborral és új évaddal a Drágám, add az életed! Tilla helyett Csonka Andrással. A TV2 első őszi programstruktúrája sikeres, hisz jelentősen lecsökkent az RTL Klub és a TV2 közti különbség a főműsoridőben. A következő két hétben azonban két műsor is véget ér.

Szeptember 22-én, jövő pénteken véget ér a Drágám, add az életed! harmadik szezonja. A TV2 furcsa módon csak 20 részt készített a produkcióból, mely helyére korábbi kezdéssel valószínűleg csak egy-két hétig, de a Tények Extra kerül. A gyenge nézettségi adatokat látva a csatornának nem nagyon érné meg, hogy később folytassa a game show-t. Egy héttel később, 29-én péntek búcsúzik a Séfek séfe is. A gasztronómiai tehetségkutatóból így összesen 25 adás lesz látható. A műsor ugyan az RTL-től nem nagyon vesz el nézőket, de TV2-s szinten viszonylag sikeres, így várhatóan jövőre visszatér a csatornára. Az, hogy mi lesz látható helyette, pontosan még nem tudni.

Október első hetében így a TV2 első őszi műsorai közül csak az Áll az alku lesz még képernyőn. Amint kiderül, hogy pontosan milyen produkciók és mikor indulnak a csatorna második őszi blokkjában, azonnal megírjuk.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát