Január végén indult a TV2 műsorán a Fatmagül című sorozat, mely minden hétköznap délután, a Tények előtt jelentkezik a legfrissebb epizódjaival. A szünet nélkül, komoly sikerrel futó széria azonban hamarosan véget ér, és már azt is tudni, hogy mi kerül a helyére. A Fatmagül sorozatfináléja október 3-án, 16:50-től lesz látható, és a rá következő nap egy újabb országos premier debütál a TV2-n.

Az új produkció ismét egy török sorozat lesz, ezúttal is egy, a nézők számára jól ismert arccal a főszerepben. Az október 4-én, 16:50-kor induló Bosszú vagy szerelem legismertebb színésze Kivanc Tatlitug, akit többek kötött a Kuzey Güney – Tűz és vízben is láthattunk már. A női főszerepet Tuba Büyüküstün alakítja. A Törökországban 2016 és 2017 között vetített sorozat epizódjai hazánkban októbertől minden hétköznap délután, a Tények előtt lesznek láthatóak.

A történetről: Cesur Alemdaroğlu alig, hogy visszatér Korludağ-ba, az Isztambul melletti kisvárosba, egy nőt vesz észre, aki képtelen fékezni annak megvadult lovát. Cesur azonnal a segítségére siet. A férfi hamar megtudja, hogy az általa megmentett gyönyörű hölgy nem más, mint Tahsin Korludağ lánya, Sühan Korludağ. Cesur pedig úgy érzi, végre méltó bosszút állhat a nagy hatalmú férfin az édesapja haláláért. Így hát a legérzékenyebb pontján fogja eltalálni ellenségét.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re