Hétfőn indult a TV2 új műsorrendje, melyben kora este egy új sportrealityt, a Fuss család, fuss!-ot, késő este pedig a Séfek séfe 2. évadát lehet látni. Az első nap nézettségéről már korábban beszámoltunk, akkor Palik László produkciója közepesen kezdett, míg a Liptai Claudia által vezetett gasztro reality gyenge számokkal indult. Nézzük, milyen eredmények lettek 18-49-ben az új struktúra második napján a TV2-n és az RTL Klubon.

A TV2 estéje még jól indult, ugyanis a Tények Plusz 14,9 százalékot hozott. Utána azonban bezuhant a csatorna, a Fuss család, fuss! csak 9,2 százalékos közönségarányt szállított. Így Palik László új műsora már a második nap a lélektani 10 százalék alá esett, melyből nagyon nehéz lehet kitörni. A sportreality ellen látható Fókusz és különösen a Drága örökösök tarolt. Az RTL magazinműsora 18,1 százalékot, míg a napi falus sorozat 18,4 százalékot hozott. Sőt az Ökörapátit bemutató szériát dupla annyian nézték, mint a fuss családot.

21 óra után a szörnyű felvezetés ellenére némileg emelkedett a Séfek séfe közönségaránya és 12,6 százalékot produkált. Ugyan ez csak közepes eredmény, de elég volt ahhoz, hogy a ciprusi realityt és Berényiéket is legyőzze. A Love Island pontban 12 százalékot produkált, mely azt nézve, hogy műsor utolsó hete van, amikor az ilyen típusú műsorokra sokan szoktak kíváncsiak lenni, elég rossz eredmény. A Barátok közt délután 7,6 százalékot, míg késő este 8,4 százalékot szállított. Mindkét szám közepesnek számít, viszont a sorozat délután nyerni tudott, míg kora éjszaka a TV2 főzős produkciója mellett még a Magánnyomozók ismétlésétől is kikapott.

hirdetés

Az RTL Klub esti (19-23 óra) közönségaránya 15,2 százalék lett, míg a TV2-é csupán 11,1 százalék. Így 18-49-ben nagyobb, 4,1 százalékpontos előnnyel az előbbi csatorna nyerte meg a főműsoridőt.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban