Az Index információi szerint Kálmán Olga, az ATV műsorvezetője felmondott munkahelyén és januártól már a HírTV-n folytatja. A hírportál megkérdezte erről Németh Szilárdot, az ATV vezérigazgató-helyettesét/hírigazgatóját, aki megerősítette a hírt, annyit téve hozzá, hogy Kálmán Olga nem januártól, hanem február 15-től igazol a HírTV-hez. A felmondás okairól nem kívánt nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy civilizált körülmények között váltak el egymástól. Az Egyenes beszéd, aminek Kálmán Olga volt a műsorvezetője, folytatódik, hétfőtől péntekig lesz látható, és Németh Szilárd szerint nagyszerű műsorvezetőt találnak hozzá.

Kálmán Olga 2003 óta vezeti az Egyenes Beszédet az ATV-n. Korábban többek között az MTV Híradójának, A Hét című produkciónak volt a házigazdája. 2013-ban Pulitzer-emlékdíjat kapott televíziós riporteri, szerkesztői és műsorvezetői tevékenységéért. Azt, hogy ki lesz az Egyenes Beszéd új műsorvezetője, még nem tudni.

Döbbenet mennyit változott az elmúlt években a magyar média. Pár éve még elképzelhetetlen lett volna egy ilyen átigazolás, de az elmúlt években minden fenekestül felfordult.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna