A magyar HBO GO kínálata mostanra hatalmas lett, több mint 6400 órányi tartalom várja a nézőket, köztük sorozatokkal, népszerű mozifilmekkel és dokumentumfilmekkel. Júliusban is sok premierrel várja a nézőket az online videotár, betekintést nyerhetünk egy varázslóiskola hétköznapjaiba, de stockholmi pszichológus és egy kirúgott nővérke kalandjai is megelevenednek az HBO GO-n.

A nyár egyik legforróbbnak ígérkező hónapjának első, teljes évados premierje a Bízz bennem (Trust Me) lesz, mely július 1-jén debütál az HBO GO-n. A főszereplő a kultikus Doctor Who-ból ismert Jodie Whittaker, aki a 4 részes első etapban egy olyan nővért alakít, akit miután kirúgnak állásából, Skóciában vállal munkát, lopott személyazonossággal.

A fantasy szériák rajongóinak jó hír, hogy érkezik A varázslók (The Magicians) első három évada az online videotárra, az egyesével 13 részes etapokban egy mágus növendék, Quentin történetével ismerkedhetünk meg. A varázslók (az első képen) minden szezonja magyar felirattal és szinkronnal is elérhető lesz, Az első etap július 3-án, a második július 8-án, a harmadik pedig július 12-én válik nézhetővé az HBO GO-n. Július 15-én érkezik még egy izgalmas minisorozat is, a Tom Hanks neve által fémjelzett A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program, amely 12 epizódos és a holdutazások emberi oldalát mutatja be.

Július 15-én jön az HBO GO-ra a Nyugtalanság (The Unsettling) 8 részes első évada, ebben a horror szériában a 16 éves Becca kerül nagyon furcsa nevelőszülőkhöz, akiknél egy fiatal sem húzza nagyon sokáig. A teljes évados premierek mellett jönnek majd olyan sorozatok is az HBO online videotárjára, amelyek hetente frissülnek új részekkel. Ezek közül az egyik legérdekesebb az HBO Nordic első saját gyártású produkciója, a Gösta – a második képen -, a július 1-én érkező szériában egy stockholmi pszichológussal ismerkedünk meg, aki élete első munkáját egy vidéki városban kapja.

hirdetés

Szintén július 1-jén jön A legharsányabb hang (The Loudest Voice) című újdonság, mely a FOX News alapítójának, Roger Ailesnek a felemelkedését és bukását meséli el. Július 2-től heti jelleggel válik elérhetővé a Válás (Divorce) harmadik évada az HBO GO-n, melyben folytatódik a Sarah Jessica Parker által alakított Francis családi kálváriája. A produkció magyar felirattal lesz látható az HBO GO-n, a szinkronos verzió később érkezik. 1984-ben kokainválság tombolt Los Angelesben, ezt dolgozza fel a Fehér hó (Snowfall) 3. szezonja, mely július 2-én érkezik az online videotár kínálatába, magyar felirattal. Az HBO GO-ra való regisztráció néhány perc alatt megoldható, a szolgáltatás első hónapja pedig ingyenes. (Fotók: HBO)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát