Az Exatlon Hungary január 2-án vette kezdetét a TV2-n, a sportműsor közel 3 hónapja fut jó nézettséggel a csatornán. Nemrég megírtuk, hogy ha ezentúl is heti 5 adással jelentkezik a műsor, akkor a műsorvezető, Palik László bejelentése alapján április 21-én vagy 22-én fejeződhet be a szezon. Most az is kiderült, hogy az extrém reality hamarosan új szakaszához ér, jövő héttől ugyanis teljesen megváltoznak a szabályok. Az eddigi csapatjátékok helyett az egyéni versenyzésen lesz a hangsúly.

A Bajnokok és a Kihívók küzdelmei helyett a legnagyobb kérdés már az lesz, hogy kik lesznek azok a játékosok, akik bejutnak a négy legjobb férfi közé. Április 2-án Dombi Rudolf, Esztergályos Patrik, Jóni Máté, Mischinger Péter és Ungvári Miklós a statisztikájuknak megfelelő rangsor szerint adott számú életet kapnak. Aki legelőször kifogy belőle, az a kispadon találja magát és onnantól a játékban maradásért kell majd küzdenie. A versenyben mindenki megküzd mindenkivel, így a hét végére dől el, hogy kik lesznek azok ketten, akik pénteken végső párbajt vívnak. A vesztes kiesik, és kialakul az Exatlon Hungary TOP8-as mezőnye.

A műsor ugyanezekkel a szabályokkal megy tovább, a négyek viadalában már a lányok is részt vesznek. Április 12-én kiderül, hogy ki lesz a 3 férfi és 3 női exatlonista, majd újabb küzdelmek után alakul ki a döntős csapat. A nyertes 20 millió forintos fődíjat vihet haza az első évad végén.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban