Pár hete kiléptünk a télből és megérkezett a tavasz, így a következő hetekben a tévécsatornák is elindítják az ekkora tervezett műsoraikat. A jövő héten elindul az RTL Klub vadonatúj reality-je a Farm és visszatér a Gyertek át szombat este, valamint véget ér egy külföldi sorozat. Délutántól éjszakáig szinte minden új időpontba kerül és az összes esti sorozat későbbre kezdődik majd. Lássuk március 21-től mire lehet számítani a legnézettebb tévéadón.

Hétköznap délután 14:05-től újra képernyőre kerül a Nevelésből elégséges 2. évada, így az Éjjel-Nappal Budapest ismétlése fél órával későbbre, 14:30-ra kerül. Az Isten áldjon, Esperanza! 15:15 helyett 15:45-kor lesz látható, míg a Szulejmán délutáni ismétlése kikerül a műsorrendből. A Story Extra kezdése 17:25-ről 16:55-re módosul, míg Szabó Zsófi műsorának helyére, az estéről ismét délutánra pakolt Fókusz kerül. Az RTL Híradó ugyan továbbra is 18 órakor kezdődik majd, de az eddigieknél 5 perccel rövidebb lesz.

Az estét 18:50-től az RTL vadonatúj műsora, a Farm nyitja majd, mely egy órán keresztül lesz képernyőn. Az új reality miatt az összes esti magyar és külföldi sorozat későbbre kerül. Az Éjjel-Nappal Budapest 19:30 helyett 19:55-kor indul majd, míg a Barátok közt kezdése fél órával változik és 20:45 helyett 21:15-kor tűzik adásba. A heti, külföldi szériákat 21:25-ről 21:50-re pakolják, így később indul majd a Dr. Csont, A mentalista, a Szulejmán és a Castle.

hirdetés

Az addig 22:25-től kezdődő sorozatsáv megszűnik, a hétfői Glades – Tengerparti gyilkosságok éjfél körülre kerül, míg a Volt egyszer két Németország pont a változás előtt, 17-én csütörtökön ér véget. Szombat esténként három saját gyártású műsora is lesz a csatornának. 18:50-kor továbbra is jön a Fókusz Plusz, majd 20:00-től lesz látható a Farm hétvégi extra adása. 26-tól pedig visszatér a Gyertek át szombat este, ahogy ezt másfél hete elsőként írtuk meg

A tervek szerint áprilisban folytatódik a CSI: Miami helyszínelők korábban szünetre küldött 10. évada és valamikor a tavasz folyamán jön a Cobra 11 új, 20. etapja is. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban