A múlt héten elsőként írtuk meg, hogy május 2-ától új műsorrendre vált az RTL Klub és, hogy a legnagyobb változás az lesz, hogy a Barátok közt jelentősen korábbra kerül. A Mátyás király tér életéről szóló sorozaton kívül, minden más esti program is új kezdési időpontot kap, illetve az egyik eltűnik a csatornáról.

Pénteken véget ér A Konyhafőnök VIP, melynek a helyére vadonatúj műsor érkezik. Május 2-ától a Házasság első látásra ugyanúgy 18:55-kor kezdődik majd, de jóval rövidebb lesz, mint a celebes főzőműsor, így minden utána induló tartalom jóval előrébb kerül. Az Éjjel-Nappal Budapest 20:35 helyett 20:00-kor fog kezdődni. A Barátok közt 40 perccel kerül korábbra és már 21:15-től képernyőre lesz, melynek rengeteg néző örülni fog.

Az esti sorozatok is új időpontban folytatódnak. A Dr. Csont ismétlése, a Castle, a Szulejmán, a Halálos fegyver és a Showder Klub 22:35-ről az első napokban 21:55-kor, majd a a későbbiekben 22:05-kor lesznek láthatóak. A sorozatok után még éjfél előtt elindul a Magyarul Balóval, keddenként 23:40-kor a XXI. század és szerdánként 23:45-től a Házon kívül. A hétvégi műsorrend nem változik. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része