Ma este adásba kerül a Made in Karantén című különleges tehetségkutató utolsó epizódja, melynek helyére egy új amerikai sorozat érkezik. A Négy esküvő és egy temetés a Hulu 2019 júliusában bemutatott újdonsága, melynek első része már bemutatkozott az RTL Most+-on, május 30-án, jövő szombaton 20:00-kor pedig az RTL Klubon is debütál. A produkció egyik főszereplője a Trónok harcából ismert Nathalie Emmanuel, aki Missandei-t alakította az HBO szériájában. A Naath-ról származó tolmácslány később Daenerys Targaryen egyik legfőbb tanácsadójává vált, és egyben a Trónok harca egyik főszereplőjévé. Nathalie Emmanuelt a nézők a Misfits című, balhés szuperhősökről szóló sorozatból is ismerhetik.

A Négy esküvő és egy temetés az ugyanezen a címen bemutatott, 1994-es film televíziós adaptációja. Az eredeti alkotásban olyan, akkoriban világsztárnak számító színészek játszották a főszerepeket, mint Hugh Grant és Andie MacDowell. A Hulu feldolgozása 10 részes miniszéria, melynek készítője az a Mindy Kaling, aki korábban a The Mindy Project főszereplője volt, emellett az egyik legismertebb amerikai komikus. A kritikák alapján az RTL Klubon hamarosan bemutatkozó széria az erős szereplőgárda és a filmes alapanyag ellenére átlagos romantikus komédia lett.

A széria történetében négy amerikai jóbarát Londonba érkezik az egyikük esküvője miatt. A találkozó nem várt következményekkel jár, a minisorozat végén négy esküvő és egy temetés várható. A produkció romantikus vonala mellett politikai botrányokat is tartalmaz, valamint London hétköznapjainak bemutatása is a középpontba kerül. Nathalie Emmanuel egy olyan politikai beszédírót alakít az amerikai újdonságban, aki azért költözik vissza Londonba az Egyesült Államokból, hogy az egyetemen megismert barátai közelében lehessen. Érdekesség, hogy vendégszereplőként felbukkan az eredeti Négy esküvő és egy temetés sztárja, Andie MacDowell is.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna