Június 11-én vált nyári műsorrendre az RTL Klub és ahogy pár órája megírtuk a TV2 is aznaptól áll át új programstruktúrára. De amíg a TV2 kizárólag ismétléssel készül a június 14-én induló Foci VB idejére, addig az RTL Klub az ebben az időszakban megszokottnál is több premier tartalommal próbálja magánál tartani a nézőket. Lássuk, hogy mire lehet számítani júniusban és július első felében a csatornán.

Január után, délután visszatér a Szulejmán ismétlés a tévéadóra és minden hétköznap 13:50-kor a 158. résztől lesz újra látható a török sorozat. Az RTL Híradó sok éve változatlanul 18 órakor kezdődik majd, míg kivételesen a Fókusz kezdése sem változik és továbbra is 19:05-től jelentkezik. A magazin után azonban teljesen felborul a csatorna estéje.

Vadonatúj időpontban, közel másfél órával korábban indul viszont a Barátok közt. 11-étől a Mátyás király tér életét bemutató széria 21:00 helyett, 19:40-kor lesz látható. Jelentősen változik az Éjjel-Nappal Budapest kezdési időpontja is, mely 21:40-ről 20:20-ra kerül. Az esti, heti tartalmak pedig már 21:30-tól elkezdődnek.

hirdetés

Hétfőn – ahogy korábban megírtuk – jön a Dr. Csont 12. és egyben befejező évada. Az új szezon rögtön dupla epizóddal kezdődik, de azt még nem tudni, hogy ez végig így lesz-e. Kedden a Válótársak 3. etapját kezdi el ismételni a csatorna, mely januárban volt először látható a tévéadón. Ezt követően 22:35-kor a Castle 7. évada kerül újra képernyőre. Mindkét sorozatból heti két rész lesz látható, ugyanis a keddi vetítésen kívül csütörtökön is jelentkeznek.

Szerdán – ahogy arról szintén beszámoltunk – közel másfél év szünet után új részekkel folytatódik Lilu műsora és érkezik a Keresem a családom 4. évada. Ezt követően jön a Szulejmán premier epizódja. A produkció valamivel előbbre, 22:55-ről 22:40-re kerül, de továbbra is éjszakai időpontban marad. Pénteken az előbbi török sorozatnál jobban bízik a Halálos fegyverben az RTL Klub, ugyanis közel másfél órával korábbra pakolja. 15-étől 22:55 helyett 21:30-kor kezdődnek majd a sorozat új részei. Ezt követően 22:35-kor A Showder Klub bemutatja ismétlése kerül képernyőre.

Szombaton 18:55-kor továbbra is lesz Fókusz Plusz, így idén a megszokottaktól eltérően nem vonul június közepén nyári szünetre a magazin. Vasárnap – ahogy arról szintén már írtunk a két azonnali műsorról való levétel után kap még egy esélyt a Cobra 11 és 18:55-kor új, 21. évados részekkel jelentkezik. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora