A Maffiózók (The Sopranos) 20 évvel ezelőtt mutatkozott be az HBO műsorán, a produkció a csatorna zászlóshajója volt 6 évadon keresztül. A rajongóknak jó hír, hogy készül a Maffiózók előzményfilmje és most azt is bejelentették, hogy 2020. szeptember 25-én mutatkozik be a nagyvásznon. A produkció új címet is kapott, a The Many Saints of Newark helyett szimplán Newark néven kerül mozikba. Érdekesség, hogy a 2013-ban elhunyt eredeti főszereplő, James Gandolfini karakterének, Tony Sopranónak a fiatalkori verzióját a színész fia, Michael Gandolfini alakítja majd.

A történet az olasz-amerikai és az afro-amerikai családok maffiaháborúját mutatja be, az 1960-as évek Newarkjában. David Chase, az eredeti széria rendezője is visszatér, a szakember nem csak a direktori székbe ül be, de a forgatókönyvért is ő lesz a felelős, Alan Taylor (Thor: Sötét világ) társaságában. A Maffiózók előzményfilmjének főbb szerepeire olyan sztárokat sikerült leigazolni, mint Vera Farmiga (Bates Motel – Psycho a kezdetektől) és Jon Bernthal (The Punisher, The Walking Dead).

A klasszikus HBO sorozatok rajongóinak már 2019 is jó év lesz, hiszen tavasszal mutatkozik be a Deadwood film, amely a 2004-ben debütált, 3 évados western szériának a folytatása lesz. Igaz, ez a Maffiózókkal ellentétben tévés premier lesz, így az HBO-n és az HBO GO-n lehet majd megnézni. Ian McShane, aki Timothy Olyphant és Molly Parker mellett az eredeti szereplőgárda nagy visszatérői között lesz, úgy nyilatkozott nemrég, hogy amennyiben sikeres lesz, az HBO akár több részt is berendelhet a Deadwood folytatásából. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát