Hétfőn indult a TV2 új műsorrendje. Este a Tények Plusz után a Mintaapák a 2. évadával és vadonatúj főszereplőkkel tért vissza. A napi sorozatot pedig egy vadonatúj celebes gasztro reality, a Love Bistro követte. Nézzük az első nap számait a 18-49-es korosztályban.

A Tények Plusz 12,8 százalékos közönségarányt hozott, mely közepes eredménynek számít. Ezt követően a Mintaapák évadnyitója jól ment, 14,8 százalékot produkált. Velük szemben a Fókusz gyenge, 11,3 százalékot szállított. Az RTL magazinja negyed 8-ig még vezetett, de utána mind a TV2 bulváros hírműsora, mind a napi sorozata ellen kikapott. A Mintaapák vége belelógott az RTL gasztro realityjének legelejébe, ahol már a főzőműsor nyert.

Később a Love Bistro 8,2 százalékkal indított. Ez nagyon gyenge kezdésnek számít, ráadásul rossz előjel, hogy az adás végéről sokan elkapcsoltak. A TV2 celebes főzőműsorát fele annyian sem követték mint az RTL civiles gasztro produkcióját. A Konyhafőnök 17 százalékot produkált és még a reklámszüneteiben is simán verte a konkurencia újdonságát.

hirdetés

Az RTL Klub este (19-23 óra) 13,9 százalékot produkált, míg a TV2 csupán 9,3-et hozott. Így 18-49-ben nagy előnnyel, 4,6 százalékponttal nyerte az első igazi “őszi” versenyt főműsoridőben.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része