A kőkemény dothraki vezér, Khal Drogo a Trónok harca mindössze 10 epizódjában szerepelt, a rajongóknak azonban azóta is nagy kedvence a karakter. Jason Momoának köszönhető ez főleg, aki az HBO produkciójában való rövid szereplése ellenére is felkapott lett Hollywoodban, az Aquaman után most az AppleTV+ új sorozatának, a See-nek a főszereplője. A színészből azonban sikerei ellenére is kibukott a panaszkodás, aki a brit Metrónak elárulta, korábban több szerepe miatt is becsapva érezte magát.

“Mindig a középpontban akartam lenni, ez volt a legfőbb vágyam. Előfordult, hogy úgy éreztem, átvertek, mert leigazoltak általam fontosnak vélt karakterek eljátszására és még azelőtt kiírtak, hogy bizonyíthattam volna. Khal Drogo például véleményem szerint túl korán halt meg a Trónok harcában, pedig imádtam volna, ha megmutathattam volna a dothraki vezér több oldalát is” – árulta el Jason Momoa. A színész elmondása szerint a See című új sorozatban végre megtalálta a számítását.

A jövőben játszódó produkcióban egy vírus pusztította ki az emberiséget, a megmaradt 2 milliós lakosság pedig vakon tengeti életét. Baba Voss (Jason Momoa) azonban új irányt mutathat a törzsének, akikkel két örökbefogadott, látó gyermeke miatt kénytelen elmenekülni. A See első három része már nézhető az AppleTV+-on, az évad többi része heti rendszerességel kerül majd fel az online videotárra.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát