Novemberben fejeződött be a TV2-n a csatorna legnézettebb napi sorozata, a Feriha című török produkció. A múlt héten hat év, és több mint háromszáz rész után befejeződött az RTL Klubon a Szulejmán. Rövid időn belül pedig egy harmadik török sorozat is búcsúzik a hazai tévézőktől. Januárban kerül ugyanis képernyőre A szultána című kosztümös történelmi dráma fináléja. A szériát Törökországban eredetileg 2015 és 2017 között vetítették.

2016 év elején derült ki, hogy a TV2 szerezte meg a Szulejmán kvázi folytatásának szánt sorozatot. A szultánát még ugyanezen év szeptemberében el is indították. A produkció a Star Academy bukása miatt egy hét után új időpontba került, és heti helyett napi vetítéssel folytatták. 2017 elejétől A szultána öt nap helyett csak négyszer került adásba, és a korábbinál fele olyan hosszú epizódokkal. Január végétől négyről háromra csökkent a sorozat heti adásszáma, és így is maradt az évad végéig.

A szultána második szezonját 2017 márciusában indította a TV2. A török sorozat újabb epizódjai először keddenként, majd csütörtökönként késő este kerültek képernyőre. Pár hónap után ismét új időpontra pakolták a sorozatot, 2017 augusztusától szombat délutánonként volt látható kisebb-nagyobb megszakításokkal 2018 februárjáig. A TV2 ekkor levette a képernyőről A szultánát, mely közel 9 hónap szünet után, idén szeptemberben folytatódott új csatornán. A sorozat azonban 2019. január 3-án, 168 rész után véget ér. A finálé 14:55-kor kezdődik majd az Izaurán.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban