2019-ben olyan sikersorozatok kerültek fel a magyar HBO GO kínálatába, mint a Trónok harca 8. évada, a szakmát és a nézőket egyaránt lenyűgöző Csernobil, vagy idén ősszel Damon Lindelof merész alkotása, a jelenkor alternatív Amerikájába kalauzoló Watchmen. Jövőre sincsen megállás, rögtön januárban több izgalmas új széria is bemutatkozik az HBO GO-n, többek között egy hátborzongató Stephen King feldolgozás és a Doktor House sztárjának új, sci-fi vígjátéka.

Január 7-én érkezik a magyar HBO GO-ra a Szóljatok a köpcösnek! sorozat 3. évada, melyben Chris O”Dowd főszereplésével azt láthatjuk, hogyan lett egy nevadai bérgyilkosból hollywoodi filmes. Paolo Sorrentino 2016-os sorozata, Az ifjú pápa a Vatikán titkaiba avatta be a nézőket, Jude Law főszereplésével. Az online videotárra dupla részekkel jön január 10-től, minden pénteken Az új pápa (az első képen) címre hallgató második etap, melyben fontos karaktert alakít John Malkovich. A történet szerint az egykori „ifjú” pápa, XIII. Pius kómában van, a helyére pedig egy angol arisztokratát választanak meg, aki III. János néven lép a pápai trónra. A Malkovich által játszott utód számára azonban a vártnál is nagyobb kihívás lesz a karizmatikus egyházfő után maradt űrt betölteni.

Január 13-án dupla epizóddal indul A kívülálló című új Stephen King sorozat, amelyben egy, a Ben Mendelsohn által játszott nyomozó kezdi egy gyerekgyilkosság ügyét felgöngyölíteni. A vádlott bőrébe Jason Bateman bújik, a 10 részes produkció biztató előzetesét itt mutattuk meg. A rejtélyek rajongói számára jó hír, hogy jön még A móló 2. évada is az HBO GO-ra, ebben egy már meghalt férfiről derül ki, hogy két családja volt, egykori feleségei pedig próbálnak rájönni, mi állhatott Oscar döntéseinek hátterében.

Január 20-án egy sajátos hangvételű sci-fi vígjátékban tér vissza a képernyőre Hugh Laurie (Doktor House), az Avenue 5 című újdonság alig 40 év múlva játszódik, egy luxusűrhajó fedélzetén. A 8 részes produkció alkotója Armando Iannucci, aki korábban Az alelnök című szitkommal nyűgözte le a közönséget. Több, mint 2 éves szünet után folytatódik Larry David komikus szériája, a Félig üres is, a sorozat január 20-tól hetente jelentkezik majd a 10. évad új epizódjaival.

hirdetés

Egy izgalmas német krimi, a Babilon Berlin (a második képen) a 2. etapjával folytatódik az online videotáron, a január 24-én érkező, dupla részes évadnyitó 1929-be, Berlinbe kalauzol. A tőzsde összeomlása előtti években Rath felügyelő egy színésznő meggyilkolása ügyében nyomoz, a filmipar egyre mélyebb és mélyebb bugyraiba süllyedve pedig a férfi rájön, hogy a showbizniszt nem sok választja el az alvilágtól. Január 29-én debütál a 2. szezonjával az HBO GO-n a Csodatévők című szatíra, Sötét középkor alcímmel. A folytatásban Daniel Radcliffe (Harry Potter), és Steve Buscemi (Fargo) is visszatérnek.

Januárban sem fognak unatkozni tehát a magyar HBO GO előfizetői, akit pedig az online videotár teljes, 2020-as évi kínálata is érdekel, annak érdemes elolvasnia korábbi összefoglaló cikkünket a jövő évi premierekről.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban