Az ősz folyamán három nagyszabású showműsort is adott a TV2 Csoport. A Sztárban sztár nagy siker lett, a Dancing with the Stars közepes eredményeket ért el, míg az egyetlen még látható Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada gyenge eredményeket hoz. A produkció november 22-én indult és az első etappal ellentétben – mely sikeres volt – a mostani részek rosszul mennek és legutóbb még az RTL Klub filmjétől is kikapott.

Idén azonban december 20-án, most vasárnap 18:50-kor lesz a produkció utolsó adása. A műsor téli szünete azonban nem tart sokáig, ugyanis a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada már január 3-án új adással tér vissza. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mostani évad 2021 elején hány résszel jelentkezik még, de várhatóan még januárban véget ér.

A TV2 Csoport 2021-ben legalább három nagyszabású showműsort is képernyőre tűz. Októberben jelentették be, hogy A Nagy Duett és a Sztárban sztár leszek! is új évaddal tér vissza, nemrég pedig a Dancing with the Stars-ról is kiderült, hogy jövőre is látható lesz.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor