A nézők azt hihették, hogy Joffrey Baratheon után nem lesz másik, hozzá hasonlóan ördögi karakter a Trónok harcában. Ehhez képest jött, látott és “győzött” Ramsay Bolton, aki Sansa megerőszakolásától kezdve az ártatlanok meggyilkolásáig bármit megengedett magának. Iwan Rheon, a Ramsay-t alakító színész a Con of Thrones nevű rajongói rendezvényen nyilatkozott arról, hogy honnan vette az inspirációt a karakter eljátszásához.

“Az egyik nyilvánvaló forrásom Ramsay megszemélyesítéséhez Heath Ledger Jokerje volt, akit nagyon nehéz volt kiismerni a Sötét lovag filmben, mert iszonyúan kiszámíthatatlan volt. Emellett Liam Gallagher, az Oasis banda frontemberének járását is kölcsönvettem, illetve a Dennis, a komisz pajkossága is nagy hatással volt a karakter megformálásában” – árulta el a színész. Rheon arról is beszélt, hogy szerinte Ramsay azért volt sokkal rosszabb Joffrey-nál, mert a fiatal Bolton nem félt attól, hogy bemocskolja a kezét egy-két gyilkossággal, így senki nem volt biztonságban, aki egy szobában tartózkodott vele.

A Trónok harca július 16-án (idehaza 17-én) folytatódik a 7. évaddal, melyben egy újabb veszedelmes szereplő, Euron Greyjoy veheti át Ramsay Boltonék helyét a rosszfiúk trónján.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna