2016 novemberében új, saját gyártású napi sorozatot indított a közmédia, Holnap Tali! címmel. A fiatalos produkció a holnaptali.hu oldalon volt elérhető, majd a sikerre való tekintettel, tavaly februártól a tévében, az M2 Petőfi TV-n is képernyőre került. Azóta látható volt a széria második, harmadik és negyedik évada is.

A folytatásra pedig nem kell tovább várni, ugyanis mától érkezik a holnaptali.hu-ra. Az ötödik évadot az alkotók a Holnap Tali! – A premier című egész estés filmmel vezették fel, melyet március 18-án az M2 Petőfi TV Filmklubjában láthattak a nézők. Az ötödik évad március 19-én napi online részekkel indul, péntek esténként pedig 50 perces Holnap Tali!-t láthatnak a nézők az M2 Petőfi TV-n. Akiket érdekel a széria, azoknak érdemes lehet a Holnap Tali! Facebook oldalát is felkeresni, ahol a produkció készítői jóvoltából elég nagy az aktivitás. Végül pedig nézzük, mire számíthatunk a legújabb 5. évadban:

A Holnap Tali! sorozat szereplőgárdája két új, friss énekhanggal és személyiséggel erősít, Tóth Andi az első forgatási napján a következőket mondta:

hirdetés

„Nagyon örültem, hogy felkértek Lara szerepére. A SunCity – a Holnap Tali!-musical óta érdekel a sorozat, többek között, mert az előadásban két dalomat is játsszák. Nekem egyébként ez egy új kihívás, hiszen tiniknek szól a sorozat, emellett pedig örülök, hogy a színészi és énekesi ambícióimat is kiélhetem! Izgalmas a forgatás, mindenki nagyon aranyos és kedves, jó lesz!”

Ezzel a sorozat a zenei vonal erősítésére is rákapcsolt, hiszen, Kováts Vera, Kovács Gyopár, Benji, Patocska Olivér, Johnny K. Palmer mellett már Andit is hallhatjuk majd énekelni a Holnap Tali! sorozatban. Hogy kik lesznek még? A produkció továbbra is sztárparádét vonultat fel olyan nevekkel mint Szabó Győző, Csonka András, Pavletits Béla, Szabó Erika, Erdélyi Tímea. A stáb Szatmári Attila és Juhász Levente személyében a SunCity musical színészeivel is kiegészült. Az új évad március 19-én startol a holnaptali.hu oldalon.

(A cikket az MTVA támogatta.)

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél