A Trónok harca 8. évada rengeteg kritikát kapott, a rajongók szinte példátlan számban írtak alá egy petíciót, amelyben azt követelték, hogy az HBO hozzáértő írókkal forgassa újra az utolsó 6 részt. A sorozat végső csattanója az volt, hogy Bran Stark lett Westeros királya, a fordulat pedig George R. R. Martintól származott, így vélhetően a könyvekben is ez lesz a befejezés. A karaktert alakító Isaac Hempstead Wright hosszú hallgatás után végre elárulta, hogy mit gondol az ifjú Stark felemelkedéséről.

“Bran Starknak volt a Trónok harcában a legérdekesebb történetszála. Gondoljunk csak bele, az első epizódban mindenki azt hitte, hogy neki vége, amikor Jaime Lannister kilökte az ablakon és lebénult. Később azonban rengeteg mindenen ment keresztül, így egy sebezhető figurából lett Westeros egyik leghatalmasabb embere. Már az örömöt okozott nekem, hogy ő lett a Háromszemű Holló, de amikor megtudtam, hogy egy kerekesszékes fiúból király lesz… szinte hihetetlen volt. Bran Stark nyerte meg a Trónok harcát, annak ellenére, hogy volt, aki sárkányok hátán próbálta megszerezni a Vastrónt” – árulta el a 20 éves színész egy londoni eseményen.

Isaac Hempstead Wright arról is beszélt, hogy mi okozta számára a legnagyobb hiányérzetet a sorozat forgatása alatt. “Akárhányszor a Trónok harcán dolgoztunk és olyannal volt közös jelenetem, akinek kardozós jelenetei is voltak, irigy voltam rá. Mindig elkértem az illetőtől a fegyvert. Brannek csupán egy ízben került egy tőr a birtokába a hetedik évadban, de sajnos hamar túl is adott rajta.”

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban