A mi kis falunk 2017 februárjában debütált az RTL Klubon és a kezdetek óta a legnézettebb magyar sorozat. A produkció azonban szinte elképzelhetetlen lenne a helyi fociedző, Gyuri nélkül, aki a kocsijába szerelmesebb, mint Erikába, de pont ettől az egyik legszórakoztatóbb figura Pajkaszegen. A karaktert alakító Lengyel Tamásnak is köszönhető, hogy Gyuri a nézők egyik kedvence lett, azt viszont kevesen tudják, hogy a színész is segített a férfi jellegzetes beszédének kitalálásában.

“Az volt a vicc az egyik legelső jelenetemben, hogy Gyuri beül az autóba, indulna el vele, de meglátja, hogy zárva van a kapu. Erre bosszankodik egy sort, kinyitja és az utcán megy még egy métert. Káromkodnom kellett egyet, azt kellett mondanom, hogy a rohadt életbe! Viccből orrhangon mondtam, erre a sorozat készítője, Kapitány Iván felkapta a fejét és kérdezte, hogy ne próbáljuk meg így az egész jelenetet? Nem voltam biztos, hogy ilyen stílusban el tudom mondani az egészet, de aztán így maradt a karakter és részben erről vált ismertté” – mondta Lengyel Tamás a BlikkTV-nek adott korábbi interjújában.

“Eleinte arról is szó volt, hogy Rudi Völleres hajam lesz, de az nem állt jól. A Ronaldo frizura eggyel már jobb volt, később pedig különféle bajuszokat próbáltunk ki, mire megtaláltuk a tökéleteset. Amikor a kinézetét próbálgattuk, még fogalmunk se volt, hogy ilyen furcsán fog beszélni a karakter. Nagyon szeretem Gyuri karakterét, az egyetlen kényelmetlenséget az okozza számomra, hogy az álbajszot kell hordanom 12 órán keresztül” – tette hozzá a színész.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban