Idén februárban írtunk arról, hogy az RTL Klubra 2018 őszén visszatérhet az elmúlt évek egyik legsikeresebb napi műsora, a Nyerő Páros. Az információnkat akkor a csatorna sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, ám nemrég kiderült, hogy igaznak bizonyultak a hírek. A Nyerő Páros ugyanis két év kihagyás után újra látható lesz. Augusztus 27-től a második évaddal, vadonatúj adásokkal és új celebpárokkal folytatódik a reality. A műsorvezető ezúttal is Sebestyén Balázs lesz.

A Nyerő Páros 2016-ban mutatkozott be az RTL Klubon és nem várt siker lett. A műsorban ismert emberek és kevésbé, vagy egyáltalán nem is ismert párjaik költöznek össze, hogy összemérjék erejüket és tudásukat a főnyereményért. Valamint, hogy próbára tegyék kapcsolatukat. Az augusztus 27-én, hétfőn 19 órakor induló új évad minden hétköznap este látható lesz. Az első adás rendhagyó módon 20:30-ig tart majd, a többi epizód viszont már 20:10 előtt véget ér. Azt azonban még nem tudni, milyen műsor megy majd ellene a TV2-n, de hétfőn nem sokkal 19 óra előtt kiderül, és azonnal megírjuk.

A Nyerő Páros második évadának versenyzői között ott lesz Delhusa Gjon és Molnár Fanni, Dobó Ági és Kis Csaba, Gáspár Laci és Gáspár Niki, Kefir és Mihalyi Mariann, Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Júlia, Solti Ádám és Kis Berni, Tokár Tamás és Kovács Dóri, Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc, Veiszer Alinda és László Pál is. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban