2016 év végén jelentette be a TV2 Csoport vezérigazgatója, Dirk Gerkens, hogy elkészítik az egyik legdrágább sportvetélkedő, a Ninja Warrior hazai változatát. A nagyszabású produkció 2017 októberében indult Till Attila, Majka és Mádai Vivien vezetésével. A nagyon drága műsorok általában hétvégente kerülnek képernyőre, ám a Ninja a megszokottól eltérő módon hétköznap, hétfő estkénként volt látható. Az első, tíz adásból álló évad nagy siker lett, a célközönségben a legtöbbször legyőzte az RTL Klubos ellenfeleit és kiemelkedő nézettséget szállított. A produkció pedig nem csak a nézők, hanem a kritikusok körében is népszerű lett, ez a produkció nyerte ugyanis legutóbb a Televíziós Újságírók Díját a legjobb nagyszabású showműsor kategóriában.

A TV2 idén tavasszal jelentette be, hogy elkészítik a Ninja Warrior Hungary újabb évadát. A műsorvezetők közül azonban csak Tilla tért vissza, Majka helyére Kasza Tibor érkezett, míg Mádai Vivient Stohl Luca váltotta. A Ninja második szezonja október 8-án, hétfőn 19 órakor indult a TV2-n. A premier 18-49-ben közepes eredményt hozott, ami bár rosszabb a tavalyi kezdésnél, így is megvert több RTL-es produkciót. Az első adást után azonban csökkenni kezdett a műsor nézettsége, és a célközönségben rendszeresen kikapott a Survivortől és A Konyhafőnök VIP-től is.

Annak ellenére, hogy a Ninja Warrior Hungary második évada jóval alacsonyabb számokat hoz, mint az első szezon, és az eddigi kilenc adásból csak a legelső tudta megnyerni a hétfő estét, így is ez a TV2 idei őszének legsikeresebb hétköznap esti produkciója. Sokszor 15% körüli közönségarányt produkált 18-49-ben, ami közepes eredmény. A Ninja tíz részes második etapja december 10-én este véget ér, és hétfőn 22:30-ra kiderül, ki lesz a produkció 2018-as győztese. A műsor helyén december 17-től ismétlések lesznek láthatóak, erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban