Új bulvárműsor indul ma éjszaka a TV2-n. A Hello Hollywood – Návai Anikóval hollywoodi sztárokkal készült interjúkat mutat be és egyéb kulisszatitkokat ígér. Az első adás péntek 23:55-kor lesz. Részletek a csatorna közleményében:

A félórás epizódokban a világsztárokkal készített exkluzív interjúk mellett a legújabb mozipremierek kulisszatitkaiba is betekintést nyerhetnek a rajongók. A filmes újságíró az egyetlen magyar tagja az 1944-ben alapított HFPA-nak (a Hollywood-ban dolgozó külföldi újságírók egyesületének), állandó vendége díjátadóknak, díszbemutatóknak és exkluzív sajtóeseményeknek.

Anikó legutóbb is részt vett a Golden Globe díjátadón, a Hello Hollywood első adásában az itt felvett anyagokat láthatják majd a TV2 nézői. Többek között az is kiderül, hogy a legismertebb színésznők mit rejtenek a retiküljükben egy-egy ilyen rangos eseményen. Az adásban Kevin Costnerrel is beszélget majd a Több, mint testőr 25 éves évfordulója kapcsán, és a Gábor Zsazsa özvegyével készült interjú, valamint egy Julianna Margulies beszélgetés is adásba kerül.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna