Közel 20 hónap várakozás után itt a Trónok harca 8. évadának világpremierje. A tél végképp megérkezett és az HBO jóvoltából a következő hetekben megtudhatjuk, hogy fejeződik be az elmúlt évtized egyik legminőségibb televíziós sorozata. A befejező szezon első része magyar idő szerint hétfőn hajnali 3-kor érkezik meg a legtöbb országba, így hazánkba is. Az HBO sikersorozatát számos módon lehet követni, de az elmúlt években a leggyorsabban az HBO hagyományos kábeles előfizetőihez jutott el.

Az elmúlt másfél évben azonban megjelent egy teljesen új lehetőség, ami a Trónok harca 7. évadakor még nem volt. Az egyik legjobb online videótárra, az HBO GO-ra most már elő lehet fizetni közvetlenül az interneten, pár perc alatt, akár otthonról is. Az újonnan regisztráltaknak az első hónapban nem kerül semmibe. De miért a lehető legjobb az HBO GO-n követni a Westeros világáról szóló sorozatot?

Aki azonnal, még hajnalban meg szeretné nézni, annak rögtön, az amerikai és a magyar tévés premierrel egy időben, hétfőnként hajnali 3-kor full HD-ban elérhetővé válik a produkció. Aki napközben szeretné megtekinteni, az is megteheti, akkor amikor szeretné és még csak a letöltéssel sem kell időt eltölteni. Az utóbbi időben a kiberbűnözők kifejezetten ráálltak az illegális helyeken letölthető sorozatepizódokhoz kapcsolódó vírusok terjesztésére, ezen esetek pedig nagyon sokszor pont a Trónok harcánál fordultak elő. Ezt is meg lehet előzni, nem beszélve a minőségi magyar feliratról.

hirdetés

A magyar HBO ugyanis már hetekkel előre megkapja az új epizódokat és az ezzel foglalkozó szakembereknek bőven van idejük színvonalas feliratot készíteni. A Trónok harcán kívül pedig 6000 órányi mozifilm, sorozat, gyerekműsor és különböző egyéb tartalmak is korlátlanul megnézhetőek a videótárban, bármilyen asztali vagy mobil eszközről. Az HBO GO pedig nem csak közvetlenül elérhető bárki számára, hanem viszonylag olcsón hozzáférhető is. Az első hónapban, mint már említettük az új felhasználóknak teljesen ingyenesen (ez idő alatt az új évad nagy része le is megy) és utána is csak 1490 Ft. Hűségidő és rejtett költség nincsen. Az előfizetés bármikor lemondható és újra indítható!

Hogyan lehet regisztrálni? Erre a linkre való kattintás után rá kell menni a “Próbaidőszak indítása” gombra, majd ki kell tölteni néhány alapvető információt. Ezt követően meg kell adni a bankkártyád adatait, melyről pénzt kizárólag az 1 hónapos próbaidőszak után vonnak le, ha pedig még előtte lemondod, akkor pedig semmit sem.

(A cikket az HBO támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor