A lineáris televíziózástól eltérően az online videotárakon akkor fogyaszt tartalmat az ember, amikor éppen ideje van rá. Az epizódok jó minőségben elérhetőek, ráadásul míg illegális letöltés eseten a számítógépet veszélyeztetik a vírusok is, itt azokat is könnyen elkerülhetjük. A magyaroknak nagyon fontos, hogy a filmeket és a legújabb szériákat szinkronnal vagy pedig magyar felirattal tudják élvezni. Az online videotárak közül az HBO GO az egyetlen olyan idehaza, ahol többségben vannak a magyar nyelven elérhető tartalmak, és ezek reklámok nélkül tekinthetőek meg.

Az HBO GO-n hét napos ingyenes próbaidőszak várja az új felhasználókat, ennek lejártát követően pedig díjmentesen le lehet mondani a hozzáférést. A próbahetet követő havidíj sem mondható drágának, 1890 Ft-be kerül, ami nagyjából egy mozijegy ára. Hűségidő nincsen, a regisztrációt követően pedig korlátlanul elérhetővé válik az HBO GO több, mint 6000 órás tartalomból álló kínálata. Most pedig lássuk, milyen új, illetve mostanra már kultikusnak számító produkciók nézhetőek meg az online videotáron.

Október végén debütált az HBO GO-n Damon Lindelof új sorozata, a Watchmen, amely Alan Moore és Dave Gibbons legendás, 1987-es képregényét adaptálja. A korunk alternatív Amerikáját bemutató szuperhősös produkció már 4 résszel elérhető az online videotáron. Emellett az Alaszka nyomában című, bentlakásos iskolában élő tinikról szóló széria is megérkezett az online videotárra. Az Úr sötét anyagai című vadonatúj fantasy volt november egyik legjobban várt premierje, amelyben olyan világsztárokat láthatunk, mint James McAvoy, Dafne Keen, vagy Ruth Wilson. A sötétebb hangulatot kedvelő nézőknek a Stephen King életművét feldolgozó és kicsavaró Castle Rock 2. évada, vagy pedig a horrorba hajló Mocsárlény ajánlható leginkább, amely egy DC-képregény feldolgozása. A humor rajongói sem maradnak néznivaló nélkül az HBO GO-n, a modern start-up cégek világát bemutató Szilícium-völgy nemrég érkezett meg az utolsó, 6. évadával az online videotárra.

hirdetés

Azok számára is bőven akadnak sorozatok, akik a legnagyobb kedvenceiket szeretnék visszanézni az HBO GO-n. A The Walking Dead című zombis produkció első 9 évada, vagy éppen az Agymenők összes része is ebbe a kategóriába tartozik. Emellett a Trónok harca, a Westworld, a Csernobil, vagy éppen a mai fiatalságot kritizáló Eufória is még mindig elérhető az HBO GO-n. Ha valaki végképp a klasszikusokra vágyik, ott a Maffiózók, a Drót és a Róma , valamint rengeteg gyerekeknek szóló tartalom is elérhető az online videotáron.

A regisztráció, melyet ide kattintva lehet elvégezni, 5 perc alatt elintézhető, minden olyan sorozatrajongónak ajánljuk az HBO GO kipróbálását, aki eddig nem használt hasonló szolgáltatást.

(A cikket az HBO támogatta.)

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel