A látványos sorozatokat a legjobb nagy képernyőn nézni, hisz így sokkal jobban átjön a képi világ. Keveseknek van hatalmas monitorral rendelkező asztali számítógépük, de egyre többen rendelkeznek otthon nagy képernyős tévével. Ezeken pedig a kedvenc szériákat nem csak tévécsatornákon lehet követni, hanem több online videótár is elérhető már az okostévéken. A szolgáltatások közül, amelyeknél reklám nélkül lehet követni minden sorozatot és filmet, messze a legnépszerűbb az HBO GO. Megnéztük, miként lehet tévén keresztül használni.

A legegyszerűbb az HBO GO tévés alkalmazását választani, mely a legtöbb Samsung Smart TV-n, LG Smart TV-n és Android Smart TV-n használható is. Ehhez természetesen első lépésben egy HBO GO regisztráció szükséges – melyről részleteket korábbi cikkünkben találsz. Nyisd meg a tévén az HBO GO alkalmazást, vagy ha nincs előre telepítve, töltsd le. Ugyanúgy, ahogy telefonra, okostévére is pillanatok alatt új applikáció telepíthető. Az applikáció első használatakor válaszd a bejelentkezési opciót, mely után meg fog jelenni egy aktivációs kód. Anélkül, hogy kilépnél a tévés applikációból, nyisd meg asztali gépen vagy mobilon, böngészőn keresztül az aktivációs oldalt és ott add meg az aktivációs kódot.

Van, akinek viszont nincs okostévéje, viszont jó hír, hogy nekik is van megoldás az HBO GO tévén való elérésre. HDCP-kompatibilis HDMI kábellel össze lehet kötni a számítógépet az erre alkalmas tévékészülékkel. Emellett az AirPlay-t és Google Chromecastot is használhatod, melyek olyan külső eszközök, melyeket külön meg lehet vásárolni és felokosítják a tévét. Az mobilkészülékedet (pl. mobil, tablet) wifin keresztül össze kell kötni az AirPlay-el vagy a Google Chromecasttal, a külső eszközt pedig a tévével. Ezáltal a saját okoseszközödről streameled az HBO GO tartalmait is a tévédre.

hirdetés

Érdemes is használni az HBO GO-t, ugyanis a látványos újdonságok mellett számos klasszikus sorozat is nézhető rajta. Az ősz folyamán debütált Damon Lindelof új sorozata, a Watchmen, megérkezett a bentlakásos iskoláról szóló Alaska nyomában, az egyik DC-képregény feldolgozása a Mocsárlény, vagy éppen a modern start-up cégek világát bemutató Szilícium-völgy. Ezen kívül visszanézhető a teljes Trónok harca, az Agymenők, a Csernobil, a Westworld, vagy éppen a The Walking Dead első 9 évada.

A regisztráció, melyet ide kattintva lehet elvégezni, 5 perc alatt elintézhető, minden olyan sorozatrajongónak ajánljuk az HBO GO kipróbálását, aki eddig nem használt hasonló szolgáltatást.

(A cikket az HBO támogatta.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban