Ed Sheeran idehaza akkor robbant be a köztudatba, amikor a The A Team című számát elkezdték rongyosra játszani a rádiók, innentől kezdve az énekesnek nem volt megállás, duettezett már Macklemore-ral, híresen jóban van Taylor Swifttel, sőt már a Victoria”s Secret tévés show-ját is megjárta fellépőként. Szkriptelt tévésorozatban azonban nem szerepelt még a világsztár, ez azonban nyáron megváltozik, hiszen egy rövid vendégszerep erejéig Ed Sheeran benne lesz a Trónok harcában.

A híresség elmondta, hogyha választhatna, akkor inkább egy 18+os intim jelenetben lenne benne, mintsem hogy meghaljon a szériában egy jelenet után, de a rajongók érdekében azt a spoilert nem lőjük le, hogy mi lesz Sheeran karakterével a Trónok harcában. Aki nagyon kíváncsi, az itt elolvashatja, hogy túléli-e a westerosi kalandot a popsztár.

A Trónok harcában több ízben is szerepelt már popzenéhez köthető figura, így például a Coldplay és a Snow Patrol egy-egy tagja is. Olyan azonban nem fordult még elő, hogy készítők az egyik szereplő kedvencét szerződtették volna, meglepetés gyanánt. Ed Sheeran esetében viszont így történt, hiszen az énekes az Arya Starkot alakító Maisie Williams kedvencc énekese. Ed Sheerannek egyébként köze volt a XXI. század másik legnépszerűbb fantasyjéhez, A Gyűrűk Urához is. Igaz, hogy csak az előzményhez, A hobbit kísérődalát ugyanis az érzékeny dalairól híres sztár jegyezte és énekelte.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban