A Vámpírnaplók 2010 nyarán debütált az RTL Klubon. A sorozat új évadai később láthatóak voltak az RTL+ és Cool csatornákon, jelenleg pedig a Viacom által működtetett RTL Spike-on kerülnek képernyőre a hetedik szezonos epizódok. A Vámpírnaplók 2013-ban indult testvérsorozata, a The Originals – Sötétség kora már a TV2 Csoporthoz tartozó Prime-on debütált 2017-ben. A szériából egymás után három etapot is adásba tűztek, a 2017 októberi évadfinálé óta azonban még nem érkezett meg a negyedik szezon.

A Vámpírnaplók utolsó előtti, hetedik évadát követően hamarosan egy újabb természetfeletti lényekről szóló produkció indul hazánkban. A The Originals – A sötétség kora ugyanis testvérsorozatot kapott, melynek premierje 2018. október végén lesz az Egyesült Államokban. A szériát hazánkban az HBO fogja műsorra tűzni, így az RTL Magyarország, a Viacom és a TV2 Csoport után egy újabb médiavállalat csatornáin kerül adásba az egyik Vámpírnaplók-univerzumba tartozó sorozat. A Legacies – A sötétség öröksége címet kapó produkció hazai premierje az amerikai indulással egy időben, magyar idő szerint október 26-án lesz az HBO GO-n, magyar felirattal.

Az új széria története a hagyományokat folytatva a Salvatore bentlakásos iskolában játszódik, és egy új természetfölötti képességekkel rendelkező generáció történetét meséli el, a középpontban Klaus Mikkelson 17 éves lányával, Hope-pal. Az epizódokban azt követhetjük majd figyelemmel, hogy az iskolába járó tiniboszorkányok, vámpírok és vérfarkasok hőssé válnak-e, vagy megmaradnak gonosz teremtményeknek. A Legacies – A sötétség öröksége az anyasorozat fináléja után két évvel később játszódik. Hazánkban azonban még nem ért véget a The Originals – A sötétség kora, ugyanis a Prime még nem mutatta be sem a negyedik, sem az utolsó, ötödik évadát.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max