Hétfőtől visszatér Sebestyén Balázs vetélkedője, az 1 perc és nyersz!. A másfél év szünet után folytatódó műsor miatt megint átalakul az RTL Klub főműsoridős műsorrendje és minden esti produkció új időpontba kerül.

A Házasság első látásra mindösszesen 9 adás után pénteken véget ért, a helyére érkező 1 perc és nyersz! 18:50-kor lesz látható. Az utána következő sorozatok pedig mind előbbre jönnek, így elsőként az Éjjel-Nappal Budapest 20:10-ről 19:55-re kerül.

A legfontosabb hír, hogy a Barátok közt 21:25 helyett 21:15-kor kezdődik majd. Ez a 10 perces változás pedig azért is nagyon lényeges, mert ha valaki az eddigi időpontban kapcsol az RTL Klubra, az pont lemarad az aznapi első epizódról.

hirdetés

Módosulnak a heti sorozatok kezdései is. Hétfőn a Dr. Csont 22:05-ről 21:55-re, kedden a Castle új évada, szerdán a Szulejmán, csütörtökön a Halálos fegyver és pénteken a Showder Klub 22:10-ről 22:05-re kerül. A hétköznap éjszakai tartalak is 5-15 perccel korábban indulnak majd. Szombaton és vasárnap nem lesz fontosabb változás a csatornán. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél