A hétfőn elinduló Survivor miatt 10 perccel korábbra kerültek az RTL Klub esti napi és heti sorozatai, október 1-től viszont újabb változás lesz. A reality reklámokkal együtt számított műsorideje hosszabb lesz, ezért módosulnak az utána lévő műsorok időpontjai.

A változás leginkább a Barátok köztöt érinti, mely 15 perccel kerül későbbre. Az ezen a héten 20:05-kor kezdődő sorozat a következő hónaptól csak 20:20-kor indul majd. Az Éjjel-Nappal Budapest kezdése csak 10 perccel módosul, 20:45 helyett 20:55-től lesz képernyőn.

Szintén 10 perccel később kezdődnek majd az RTL Klub heti sorozatai és saját gyártású műsorai. Az ezen a héten 22:00-kor induló programok, 22:10-re kerülnek, így ekkor indul majd hétfőn a Dr. Csont ismétlése, kedden a Házon kívül, szerdán a Szulejmán, csütörtökön a Doktor Murphy és pénteken az esti filmek. A XXI. század – a legendák velünk élneket pedig keddenként 20 perccel később tűzi majd képernyőre a csatorna, 22:25 helyett 22:45-kor.

hirdetés

Október első hetében hétvégén is lesz változás. Ahogy korábban beszámoltunk már róla, szeptember 29-én szünetre vonul A mi kis falunk 3. évada és a helyén október 6-tól 20 órától az X-Faktor 8. szezonja kezdődik el. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban