Ugyan 2016-ra már elég szép számban érhetőek el a hazai tévéadók a legjobb, azaz HD minőségben, még mindig van jó pár olyan tévécsatorna, amely csak SD-ben sugározza az adását. December elsejétől azonban eggyel csökken majd ezeknek a száma, ugyanis az egyik hazai mozicsatorna, az idén nyáron indult Mozi+ HD-ban is közvetíti majd a filmjeit. Részletek a csatorna közleményében:

Az egész családnak garantált szórakozást kínál a Mozi+, ahol minden korosztály megtalálja kedvencét, a klasszikus nagyágyúktól a legfrissebb hollywoodi produkciókig. Decembertől pedig a legjobb filmeket már HD minőségben is élvezhetik a mozirajongók.

Akciódús ünnepi kínálattal készül az év utolsó hónapjára a Mozi+. Decemberben képernyőre kerülnek ugyanis a már klasszikus James Bond filmek, Pierce Brosnan főszereplésével: érkezik az Aranyszem – Goldeneye, A holnap markában – Tommorrow never dies, A világ nem elég – The world is not enough és a Halj meg máskor – Die another day. Mikulás napján a nézők bevetésre indulhatnak Tommy Lee Jones és Will Smith oldalán, a Men in Black – Sötét zsaruk 3. című akcióvígjátékban.

hirdetés

A karácsonyt megelőző héten a humoros percekről Adam Sandler és Salma Hayek családi kalandjai gondoskodnak, a Nagyfiúk 2. nyári vakációjában. December 22-én tovább fokozódnak az izgalmak, Oroszország fővárosában találhatjuk magunkat, ahol egy ismeretlen eredetű katasztrófa sújt le A legsötétebb óra című akciófilmben – kérdéses, hogy a gyanútlan turisták hogyan élik túl a megpróbáltatásokat a kihalt metropoliszban.

Szenteste országos premierrel érkezik a Kingsman: A titkos szolgálat, olyan nevek közreműködésével, mint Colin Firth vagy épp Samuel L.Jackson. A két ünnep között sem lesz hiány akcióban: szintén a karácsonyfa alá érkezik a Die Hard – Drágább, mint az életed, amelyben a már régi ismerősnek számító John McClane (Bruce Willis) fia megmentésére Moszkvába indul, ahol nem várt fordulatokkal kell szembenéznie. Szintén Magyarországon először debütál a kábelcsatornák programkínálatában A majmok bolygója: Forradalom, de Russel Crowe-val érkezik a bibliai ihletésű Noé is, majd Tom Cruise is bevetésre indul, rejtélyes titkok nyomában:visszatér a Jack Reacher. (Fotó: TV2)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna