Március 29-én negyedik alkalommal adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést idén is a Pesti Vígadóban veszik át a díjazottak. A gálaest házigazdája Harsányi Levente lesz.

A Televíziós Újságírók Díját idén tizenkét kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2017. március 29-én 19:30 órakor, a Pesti Vigadóban.

hirdetés

Az elismerést 2014-ben a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit. A díjakat idén a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Mediapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói ítélik oda.

A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját március 29-én a Pesti Vígadóban, Harsányi Levente fogja vezetni.

– A Televíziós Újságírók Díja az egyik legfontosabb szakmai díj. Öröm részt venni ebben jelöltként és műsorvezetőként egyaránt. Valódi megtiszteltetés, hogy engem kértek fel a gála vezetésére – mondta Harsányi Levente.

A díjátadó támogatója és társszervezője a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó. Televíziós Újságírók Díja gálasest Harsányi Levente vezetésével a Pesti Vigadóban 2016.március 29-én 19:30-kor. (Fotó: Televíziós Újságírók Díja)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban