Jövő év elején több premierrel is készül nézői számára a VIASAT3 -tudta meg a SorozatWiki. Szinte rögtön Szilveszter napja után két, eddig hazánkban nem vetített sorozat debütál a tévéadó műsorán. Január 2-án, kedd 18:05-kor indul a Szeplőtelen Jane (Jane the Virgin) című dramedy, mely minden hétköznap képernyőn lesz a VIASAT3-on. A sorozat 2014-ben indult a tengerentúlon és lazán egy venezuelai telenovella adja az alapját. A történet főszereplője Jane, egy rendkívül vallásos lány, aki szeretné szüzességét a házasságig megőrizni. Egy rutin orvosi vizsgálat során azonban véletlenül mesterségesen megtermékenyítik.

Szintén január 2-án indul a VIASAT3-on a Jóapátok (Man with a Plan) című komédiasorozat, mely minden hétköznap 19:00-tól látható lesz. A 2016-ban indult vígjáték főszereplőjét a Jóbarátok, a Joey és a Sikersorozat című szériákból is ismert Matt LeBlanc alakítja. A történet egy olyan apáról szól, aki – miután felesége visszamegy dolgozni – otthon kénytelen maradni. Az ő feladat lesz elintézni mindent a házban és a ház körül, reggel útnak indítani a gyerekeket, mindezt a külvárosban.

A VIASAT3-ra érkező harmadik év eleji újdonság a január 16-án, kedd 21 órakor debütáló Marvel”s Runaways című szuperhősös tinidráma. A sorozat középpontjában hat fiatal áll, akik egyik nap szemtanúi lesznek annak, hogy a szüleik szektát alkotva embereket áldoznak. A fiatalok nekilátnak kinyomozni, hogy mit láthattak, és ez a közös ügy hozza őket, egykori barátokat újra közel egymáshoz. A sorozat csak nemrég, idén novemberben indult az amerikai online tartalomszolgáltató, a Hulu kínálatában, de azt már biztosan tudni, hogy az első évada összesen tíz epizódból áll.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát