Az RTL Klub a nyár elején több külföldi sorozattal bővíti kínálatát, amelyek között lesz Oscar-díjas film alapján készített török dráma, amerikai akció-komédia és egy modern vígjáték is. A magyar csatorna június közepén vált nyári műsorrendre, amelyet hamarosan részletesen is bemutatunk. A premierek között lesz napi és heti rendszerességgel vetített széria is, ráadásul mindhárom széria vadonatújnak számít, mert az elmúlt 1 évben indultak el.

Június 10-én, Pünkösd hétfőn érkezik a Megtörve című új drámasorozat, amely a 2005-ös Oscar-díjas Ütközések feldolgozása és viszonylag új, hazájában 2018 őszén került képernyőre. A török produkció dupla résszel kezd és keddtől hétköznaponként 19:35-kor lesz látható lesz látható az RTL Klubon. A premier időpontjáról a SorozatWiki írt elsőként, cikkünkben a történetről is bővebb ismertetőt közöltünk. A Megtörve főszereplője Kadir, egy munkamániás rendőr, aki úgy dönt, véget vet az életének. Az autóbalesetben azonban nem hal meg, sőt, nem csak saját, de másik három ember életét is megváltoztatja a szándékos ütközéssel.

Az akció-vígjátékok rajongóinak jó hír, hogy június 12-én, 21:10-kor dupla résszel érkezik az RTL Klubra a Mr. Whiskey (Whiskey Cavalier) című újdonság is. A szerdán esténként jelentkező sorozat nem csak azért érdekes, mert Lauren Cohan ezért a produkcióért hagyta ott a The Walking Dead szereplőgárdáját, hanem mert az ABC amerikai tévécsatorna a napokban majdnem visszavonta a Mr. Whiskey kaszáját. A stílusában a Halálos fegyverre hasonlító történetben egy FBI és egy CIA ügynök fog össze a rosszfiúk ellen, akik humoros és meghökkentő kalandokat élnek át együtt. A Mr. Whiskey (az első képen) 2019 feburárjában debütált és 12 rész után fejeződött be Amerikában, nem kizárt azonban, hogy végül a Netflix vagy egy másik online streaming szolgáltatás átveszi és folytatja a produkciót.

A Mr. Whiskey mellett még egy amerikai újdonság, az elég idétlen magyar címet kapott Isten belájkolt (God Friended Me) is dupla résszel érkezik június 14-én, az RTL Klubra. Az Amerikában 2018 őszén bemutatkozott szitkom minden pénteken, 21:10-kor lesz látható a magyar csatornán. A történet szerint Miles Finert, aki híres podcastjáról és arról, hogy nem hisz a túlvilágban, egy napon azonban bejelöli Isten a Facebookon. Ezt követően a férfi ajánlásokat kap a közösségi hálón Istentől, a profilok túloldalán pedig olyan embereket talál, akik segítségre szorulnak. A modern őrangyalról szóló sorozat első évada 20 részes, a jó nézettség miatt pedig a CBS a második etapot is berendelte. Az Isten belájkolt (a második képen) egy kedves hangvételű szitkom, amely nem tipikus látványvilágával és modern hangulatával a tengerentúlon is sok embert megnyert magának.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban