A Sony Pictures Television CE hazánkban nem csak tévécsatornákat üzemeltet, hanem az AXN NOW nevű online videószolgáltatást is, melyen az előfizetők bármikor és bárhol megnézhetik a Sony csatornáin (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel) látható sorozatokat és filmeket, valamint kifejezetten az AXN NOW-ra vásárolt tartalmak közül is válogathatnak.

November 1-jével három premier sorozatévaddal bővült a Sony “video-on-demand” szolgáltatása. Az egyik az Elrabolva-filmek nyomán készített azonos című tévésorozat, melyben ezúttal nem Liam Neeson, hanem a Vikingek című sorozatból megismert Clive Standen alakítja az amerikai hadseregben különleges kiképzést kapó katonát. A sorozat idén februárban indult Amerikában, a 10 részes első évadot pedig jövőre követi a 16 epizódos folytatás.

A második premier A varázslók című széria első évada, mely Lev Grossman azonos című regényét vette alapul. A történet főszereplője felvételt nyer a Brakebills Egyetem Mágikus Pedagógia szakára, ahol rádöbben, hogy minden igaz, amit kedvenc fantasy könyveiben olvasott gyerekként. A szériából eddig két, 13 részes évad készült és az amerikai tévécsatorna idén év elején már berendelte belőle a harmadik etapot is.

hirdetés

A harmadik újdonság az AXN NOW-n már eddig is elérhető vígjátéksorozat, az Elvált nők kézikönyve harmadik évada. A Doktor House-ból megismert Lisa Edelstein alakítja a széria főszereplőjét, aki önerőből vált íróvá és könyveiben leginkább házasságokról és gyereknevelésről mesél, miközben megpróbálja elhallgatni az igazságot saját házasságával kapcsolatban. A sorozat 2014-ben indult és idáig négy szezont mutattak be belőle Amerikában, és hamarosan érkezik az ötödik etap is. (Fotó: ©Universal Network Television LLC.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban