.

Három sorozatfolytatás is érkezik májusban az RTL csatornáira

Írta: Agent | 2017. április 20. 20:37
Pár napja írtuk meg, hogy az RTL három ismert szériának nem vette meg a folytatását, így a jövőben nem érkezik belőlük új évad csatornacsalád tévéadóira. A rosszak után azonban most jó híreink is vannak. Az RTL Magyarország kábelcsatornáin a tavasz hátralévő részében három sorozat is új évaddal folytatódik, kettő a Coolon, egy pedig az RTLII-n - tudta meg a SorozatWiki.
Először a Rosewood 2. évada érkezik a Cool-ra, melyet május 10-től minden hétköznap este láthatnak majd a széria rajongói. A produkció Amerikában néhány rész múlva fejezi be ezt az etapot, azonban a nézettsége annyira gyenge, hogy valószínűleg nem lesz 3. szezonja - a FOX azonban még nem hozta meg a végső döntését. A széria első évadát tavaly februárban mutatta be a Cool, akkor hétfő esténként volt képernyőn. Május 11-től indul a Foglalkozásuk: Amerikai következő, 4. etapja, szintén a Coolon. A sorozatot a csatorna 2015 őszén kezdte adni hazánkban, azóta lement három etapja és most hozzák a következőt. A hidegháborús kémdráma az 1980-as évek első felében játszódik, amikor is két, magát tipikusan amerikai házaspárnak kiadó KGB-ügynök működését ismerhetjük meg. A 4. szezon a tengerentúlon tavaly márciustól júniusig futott a megszokott 13 részével. Tavaly májusban az FX csatorna berendelte a szériát két újabb évadra, melyből a második egyben az utolsó szezon is lesz. Az 5. etap most márciustól látható Amerikában, melyet 2018-ban követ majd a csupán 10 részes, utolsó, 6. évad.
Végül pedig érkezik Az élet csajos oldalának folytatása az RTLII-re. A 6. szezon május 17-től lesz látható minden hétköznap. A szériát az RTLII adta eddig is az elmúlt években, de tavaly a VIASAT3 is elkezdte a produkciót, ám teljesen új szinkronnal és fordítással. Amerikában a széria a 6. évadát fejezte be a héten, azonban az első évadhoz képest nézettségéből folyamatosan veszített, így mostanra veszélyes helyzetbe került. A CBS-en több szitkom sorsa is kétes, így a csatorna még nem döntött ennek a produkciónak a folytatásáról.


További hírek

Az RTL Klubon lesz látható a TV2 egykori legfontosabb műsorvezetője

Kiderült, mikor folytatódik itthon az egyik népszerű amerikai sorozat

Új műsorral térhet vissza Liptai Claudia a képernyőre

Újabb műsorváltozás az RTL Klubon, éjszakára pakolják az egyik sorozatukatHozzászólások