.

Három sorozatfolytatás is érkezik májusban az RTL csatornáira

Írta: Agent | 2017. április 20. 20:37
Pár napja írtuk meg, hogy az RTL három ismert szériának nem vette meg a folytatását, így a jövőben nem érkezik belőlük új évad csatornacsalád tévéadóira. A rosszak után azonban most jó híreink is vannak. Az RTL Magyarország kábelcsatornáin a tavasz hátralévő részében három sorozat is új évaddal folytatódik, kettő a Coolon, egy pedig az RTLII-n - tudta meg a SorozatWiki.
Először a Rosewood 2. évada érkezik a Cool-ra, melyet május 10-től minden hétköznap este láthatnak majd a széria rajongói. A produkció Amerikában néhány rész múlva fejezi be ezt az etapot, azonban a nézettsége annyira gyenge, hogy valószínűleg nem lesz 3. szezonja - a FOX azonban még nem hozta meg a végső döntését. A széria első évadát tavaly februárban mutatta be a Cool, akkor hétfő esténként volt képernyőn. Május 11-től indul a Foglalkozásuk: Amerikai következő, 4. etapja, szintén a Coolon. A sorozatot a csatorna 2015 őszén kezdte adni hazánkban, azóta lement három etapja és most hozzák a következőt. A hidegháborús kémdráma az 1980-as évek első felében játszódik, amikor is két, magát tipikusan amerikai házaspárnak kiadó KGB-ügynök működését ismerhetjük meg. A 4. szezon a tengerentúlon tavaly márciustól júniusig futott a megszokott 13 részével. Tavaly májusban az FX csatorna berendelte a szériát két újabb évadra, melyből a második egyben az utolsó szezon is lesz. Az 5. etap most márciustól látható Amerikában, melyet 2018-ban követ majd a csupán 10 részes, utolsó, 6. évad.
Végül pedig érkezik Az élet csajos oldalának folytatása az RTLII-re. A 6. szezon május 17-től lesz látható minden hétköznap. A szériát az RTLII adta eddig is az elmúlt években, de tavaly a VIASAT3 is elkezdte a produkciót, ám teljesen új szinkronnal és fordítással. Amerikában a széria a 6. évadát fejezte be a héten, azonban az első évadhoz képest nézettségéből folyamatosan veszített, így mostanra veszélyes helyzetbe került. A CBS-en több szitkom sorsa is kétes, így a csatorna még nem döntött ennek a produkciónak a folytatásáról.


További hírek

Megérkezett a TV2 új magyar sorozatának első beharangozó videója

Vasárnap új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik főzős műsora

Jövő héten szünetre küldi az egyik legismertebb sorozatát az RTL Klub

Újabb műsorváltozás: az RTL fegyverével támad szombaton a TV2Hozzászólások