Ebben a hónapban sok tévénéző megtalálja majd a számítását a Sony tévécsatornáin, hiszen a hónap közepétől három sorozat is vadonatúj évadokkal jelentkezik a Sony Maxon és az AXN-en. Érkezik Amerika egyik legfelkapottabb családi sorozatának, a Rólunk szólnak az új évada, de friss szezonnal jelentkezik a Younger című szitkom és egy francia krimiszéria, a Profilozók is.

Május 11-én, 21:00-kor debütált a Sony Maxon a Rólunk szól (This Is Us) című produkció 3. évada. A folytatás minden szombaton, dupla részekkel lesz látható a magyar csatornán. A történet négy olyan ember életét mutatja be, akiknek ugyanakkor van a születésnapja és véletlen pont egy családba tartoznak. A Pearson családról szóló széria Amerikában hatalmas siker lett, az NBC nemrég jelentette be, hogy berendelték a produkció következő három évadát, így legalább 6 szezon biztosan képernyőre kerül a sorozatból.

A Szex és New York készítőinek új alkotása, a Younger egy olyan 40 éves nőről szól, aki huszonévesnek adja ki magát, csak hogy könnyebben találjon magának állást. A Younger május 16-án tér vissza a 3. évadával a Sony Max műsorán. A produkció minden hétköznap, 20:30-kor jelentkezik majd új epizódokkal, a 12 részes évadban pedig kiderül, hogy sikerül Lizának a visszatérés a munkahelyére és be tud-e illeszkedni lánya a főiskolán.

hirdetés

Az amerikai sorozatok mellett egy európai gyártású széria is érkezik, hiszen az AXN-en május 19-én, minden vasárnap 00:15-kor visszatér a Profilozók című krimi a 9. évadával. A főszereplőcserén átesett sorozatban folytatódik a hajsza a gyilkosok és más veszélyes bűnözők után, Párizs utcáin. A hetedik évad óta a Profilozók főszereplője Adèle Delettre (Juliette Roudet), aki egy kriminálpszichológus és szakmai tudásával a rendőrség munkáját segíti. A széria 9. évada 5 éves időugrást követően folytatódik, Adéle-nek pedig el kell döntenie, folytatja-e bűnüldözői karrierjét.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora