Az Ázsia Expressz november 7-e óta, keddtől szombatig látható a TV2-n. Az első hetekben a reality jó számokat hozott, mióta pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! látható, közepes eredményeket produkál. A műsor első évada viszont most véget ér, szombaton 18:50-kor lesz a végső döntő. Ma este kiderül, hogy Kulcsár Edina és Csuti vagy Berki Krisztián és Ambrus Attila nyerik-e az Ázsia Expressz 2017-es szezonját. Arról egyenlőre nem tudni, hogy lesz-e folytatása a realiynek.

A Celeb vagyok, ments ki innen! november 27-én indult az RTL Klubon és hétfőtől vasárnapig, minden nap élőben jelentkezik. A realiyt messze elmarad a korábbi évadok számaitól, de a hétköznapi műsorok közül ez a legnézettebb jelenleg. A produkció ötödik etapja is véget ér a hétvégén, vasárnap 18:50-kor lesz a döntője. Holnap így kiderül, hogy Wossala Rozina, Pumped Gabo vagy Kabát Péter nyerik a műsort. A Celeb vagyok, ments ki innen! csak pár évente szokott visszatérni, így szinte biztos hogy jövőre nem kerül képernyőre.

A Ninja Warrior Hungary oktbóer 16-án indult a TV2-n. A sportvetélkedő hétfő esténként 19 órakor látható a csatornán. A műsor ugyan az elmúlt két alkalommal 18-49-ben kikapott a Celeb vagyoktól, de összességében nagyon sikeres. Hétfőn azonban ez a produkció is véget ér, 19:00-kor lesz a fináléja. Egyelőre nem jelentették be, hogy jövőre folytatódik-e a Ninja Warrior Hungary, de a nézettségét látva meglepő lenne ha nem készülne második évad.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban