A nyári időszakra is tartogat premier tartalmakat a hazánkban többek között a VIASAT3-at, VIASAT6-ot, Sony Max-ot és Sony Movie Channelt is működtető Sony Pictures Television. Érkeznek az egyik népszerű szitkom és az egyik kedvelt időutazós dráma Amerikában nemrég befejezett évadai, valamint majdnem egy év után adnak ismét új részeket az egyik képregényes sorozatukból.

A Brooklyn 99 – Nemszázas körzet első két évada hazánkban a VIASAT3-on, a harmadik és negyedik pedig a VIASAT6-on volt látható, a folytatás pedig a vélhetően alacsony nézettség miatt egy még kisebb kábeladóra, nem is a főműsoridőbe érkezik. A sorozat ötödik évadának dupla részes hazai premierje június 10-én, vasárnap 08:20-kor lesz a Sony Movie Channelen. A folytatás június 16-án, szombaton reggel érkezik meg, amikor is 08:25-ös kezdéssel négy újabb epizódot tűznek képernyőre.

Azt nem tudni egyelőre, hogy a továbbiakban is négyesével kerül-e adásba a szitkom ötödik, a tengerentúlon nemrég véget ért etapja, de ezzel a tempóval nagyon rövid idő alatt, már július 14-én levetíthetik az évadzáró epizódot. A Brooklyn 99 rajongói pár hete nagyon csalódottak voltak, ugyanis a FOX elkaszálta a szériát, ám nem sokkal később az NBC bejelentette, hogy megmentik a rendőrös komédiasorozatot, és náluk folytatódik a hatodik évaddal.

Június 12-én, szerdán 21:10-kor kerül képernyőre a Supergirl 2×13-as epizódja a Sony Max-on. A sorozat második évada 2017. június 6-án dupla résszel debütált a VIASAT3-on, és hetente két rész került belőle képernyőre, a tévéadó azonban a 2017. júliusában vetített 2×12-es epizód után levette műsoráról. A Supergirlből tehát majdnem egy év kihagyás után láthatnak idén nyáron új részeket a hazai tévénézők új csatornán. A Sony Max-on jelenleg hétköznap esténként ismétlik a második etap már Magyarországon képernyőre került részeit, és az új részek is minden hétköznap 21 óra után kerülnek képernyőre. Az évadzáró epizód június 25-én lesz látható, azt azonban még nem tudni, elindul-e a rá következő nap a sorozat harmadik szezonja.

hirdetés

A harmadik nyári premier a Sony csatornákon az Időutazók című széria tengerentúlon nemrég véget ért második évada lesz. Az Időutazók június 18-tól minden hétfőn 21:00-kor lesz látható a VIASAT3-on. A 2016-ban bemutatott sorozat idehaza 2017 márciusában indult, és az első etapja 16 részes volt. A folytatás azonban rövidebb lesz, ugyanis összesen csak 10 epizód készült. Ennek a hátterében az áll, hogy az első szezon után az NBC elkaszálta az Időutazókat, majd három nappal később, a gyártó céggel, a Sony Pictures Television-nel való tárgyalás után mégis berendelte a folytatást. Arról azonban, hogy lesz-e harmadik évad, még nincs hír.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban