.

Három amerikai sorozat is új évaddal folytatódik januárban

Írta: AJ | 2019. január 04. 17:01
Az új év első hónapjában négy premierrel készül a hazánkban több tévécsatornát, többek között a VIASAT3-at, a VIASAT6-ot, az AXN-t, a Sony Max-ot és a Sony Movie Channelt is üzemeltető Sony Pictures Television CE. Elindítják az egyik krimisorozatuk legújabb évadát, valamint hosszú szünet után új részekkel folytatnak két drámasorozatot és egy főzős produkciót.
Január 21-én, hétfőn 19 órakor indul a Sony Max-on a Szeplőtelen Jane (Jane the Virgin) negyedik évada, mely minden hétköznap ugyanebben az időpontban kerül képernyőre. A sorozat 2018 januárjában debütált a VIASAT3-on, és eleinte kora esténként került adásba. A csatorna azonban pár hét után hétköznap délutánra, majd a második évadtól hétvége délelőttre pakolta. A harmadik szezon a VIASAT3 helyett már egy kisebb csatornán, a Sony Max-on volt látható. Erre a tévéadóra érkezik meg januárban a Szeplőtelen Jane utolsó előtti, negyedik etapja, mely 17 epizódból áll. A hónap közepén debütál az AXN-en az NCIS: New Orleans ötödik évada. A csatornán 2018 szeptemberében indult az előző etap, és minden hétköznap este látható volt, így nagyon hamar, már októberben véget is ért. Kicsivel több mint egy hónap szünet után január végétől ismét új részeket láthatnak a sorozatból a rajongók, ugyanis a legfrissebb, Amerikában 2018 őszén kezdődött szezont hozza el az AXN. A korábbi napi vetítéssel ellentétben január 24-től, csütörtökönként 21 órakor heti egy epizódot sugároznak a 24 részes évadból.
Az NCIS-szel egy napon, január 24-én 22:55-kor indul a VIASAT6-on a Blöff (Snatch) második etapja. A közkedvelt filmből készült tévésorozat első szezonját 2017 májusában mutatta be Magyarországon a csatorna. A folytatásra a tengerentúlon is sokat kellett várni, ugyanis csak 2018 szeptemberében érkeztek meg az újabb részek. Hazánkban több mint egy év szünet után január végén indul a Blöff tíz részes második évada. Arról egyelőre még nincsen hír, folytatják-e a szériát Amerikában. A Szeplőtelen Jane-nel egy napon, január 21-én 20 órakor indul a VIASAT3-on az Amerikai mesterszakács (MasterChef US) nyolcadik szezonja. A főzős műsor két év kihagyás után folytatódik idehaza hétköznap esténként új adásokkal.


További hírek

Vasárnap ismét képernyőre kerül az egyik új magyar sorozat első része

Jövő héten véget ér a TV2 egyik legnézettebb műsora

Brutális volt felállni egy tízemeletes ház tetejére - interjú Sztarenki Dórával, a Mellékhatás színésznőjével

Hajdú Péter miatt felmondott a Life TV egyik legismertebb műsorvezetője


Hozzászólások