Az angol futball, a jégkorong és a MotoGP után újabb sportág kerül fel az idén indult sportcsatorna, a Spíler TV kínálatába. December harmadikán, szombaton este tíz órától különleges élő közvetítéssel készül az E-sport rajongóinak a tévéadó, ugyanis náluk nézhetjük élőben, magyar kommentárral az ELeague atlantai döntőjét, ahol a világ legjobb Counter-Strike játékosai csapnak össze. Részletek a csatorna közleményében:

A Spíler TV elsők között hozza el Magyarországra az óriási népszerűségnek örvendő E-sport világot a CS:GO ELeague döntőjének közvetítésével, aminek a jogtulajdonosa az IKO Digital. Az online csapatjátékokat világszerte több millióan játsszák, a Counter-Strike jelenleg a világ legnépszerűbb akciójátékai közé tartozik. Ezek az online játékok az elmúlt években kinőtték magukat az egyszerű otthoni felhasználói közegből és mára önálló sportágként jegyzik őket.

Profi csapatok verbuválódtak, akik teltházas nézőterek előtt küzdenek meg ellenfeleikkel és akiket százezrek követnek az online közvetítéseken. Olyan profi gamer-ekről van szó, akiknek mára hivatásuk az online játék, akik napi szinten akár 12-14 órát töltenek azzal, hogy technikájukat, stratégiájukat tökéletesítsék. A Counter-Strike közösség legjobbjai csapnak össze december 3-án Atlantában, amit a Spíler TV-nek köszönhetően 22 órától a magyar rajongók is élőben követhetnek majd.

hirdetés

A tökéletes játékélményt a magyar nyelvű szakkommentátorok, a hazai CS:GO közösségben jól ismert Retkes „sPrAY” Patrik és Bíró „Hemi” Tamás teszik tökéletessé, akik évek óta E-sport közvetítéssel is foglalkoznak és akiknek köszönhetően azok számára is izgalmas lehet majd a verseny, akik nem mélyültek még el az online játékok világában.

A Spíler TV elérhető a UPC Digitális Kábeltévé szolgáltatásában, a TARR Kábeltelevízió és TARR MobilTV előfizetők számára, az Invitel Digitális Kábeltelevízió és IPTV szolgáltatásában, a Pr-Telecom Digitális Kábeltévé szolgáltatásában, a Kiskőrösi Kábeltelevízió szolgáltatásában, az Antenna Hungária MindigTV Extra kínálatában, valamint már a Magyar Telekom Digitális Kábeltévé, Műholdas és IPTV szolgáltatásában is és decembertől a UPC Direct műholdas szolgáltatásában.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát