Október 6-án, szombat este, A mi kis falunk helyén indult az X-Faktor nyolcadik évada. Az RTL Klub tehetségkutatója olyan későn egy évben, mint idén, sosem kezdődött még. A zsűriben, akárcsak a tavalyi szezonban, Radics Gigi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex foglal helyet, a házigazda pedig újfent Kiss Ramóna lett. Az ítészgárda bár nem változott, a készítők alakítottak a formátumon, és jóval kevesebb élő adást láthatnak a nézők idén az X-Faktorból. A tavalyival ellentétben hét helyett csak öt élő show kerül képernyőre. Míg a legelső évadban 18 rész készült, addig idén már csak 13.

A kevesebb élő show miatt nem csak egy, hanem adásonként több versenyző is kiesik, sőt az első héten rögtön hárman is búcsúztak. Az eredeti tervek szerint legelső alkalommal négy előadó számára ért volna véget a műsor, azonban az első élő adás előtt Nagy Krisztián, akárcsak 2017-ben, ismét feladta a versenyt. Az X-Faktor nyolcadik évada jelenleg is látható az RTL Klubon, és még négyen küzdenek a fődíjért. Arany Tímea, Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a USNK közül hárman jutnak a fináléba. Az X-Faktor idei utolsó adása december 15-én, 20:00-kor kezdődik az RTL Klubon. A műsor helyén december 22-én filmek lesznek láthatóak.

Az előző évek után az volt várható, hogy kicsit megint csökken a műsor nézettsége, azonban pont az ellenkezője történt, és nőttek a válogatók és élő adások eredményei is. Az X-faktor összes felvett adása kiemelkedően teljesített és tarolt, a négy válogató pedig rég nem látott, parádés számokat szállított. Az élő show-k nézettsége ugyan már alacsonyabbak a felvetteknél, az eredmények nem csökkentek olyan mértékben, ahogy az előző évadban és 18-49-ben továbbra is a legnézettebb tévés tartalom. Az X-Faktor a nyolcadik szezonjában tehát ismét sikeres tudott lenni, ezért nem meglepő, hogy már korán kiderült, jövőre is visszatér a produkció. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max