Négy évvel ezelőtt, 2013 októberében, egy pénteki napon indult a TV2 műsorán a Sztárban sztár, mely nagyon hamar az ország legkedveltebb showműsorává vált. Az eddigi legnagyobb nézettségi sikert a 2015-ös harmadik szezon érte el, melynek döntő adását közel 2 millió tévéző követte figyelemmel. A tavalyi évad nem tudta megismételni ezt a rekordot, de továbbra is roppant erős maradt a műsor, és ennek köszönhetően idén már az ötödik etapját élvezhetjük. Nemsokára azonban véget ér az idei évad.

A megújult zsűrivel jelentkező szezon szeptember 10-én indult és múlt héten befordultunk a végjátékba. A Sztárban sztárból november 5-én kerül képernyőre az elődöntő, melyben kiderül, hogy a jelenleg is versenyben levő énekesek, Janicsák Veca, Király Viktor, Pápai Joci, Berkes Olivér és Horváth Tamás közül kik lesznek ott a november 12-i döntőben, ahol megtudjuk, kit választ a közönség az év legsokoldalúbb előadójának.

A TV2 év elején jelentette be, hogy elkészítik a kábeles rekordnézettséget megdöntő Sztárban sztár +1 kicsi második etapját, azt azonban még nem közölték, hogy mikor lesz a premierje. (Fotó: TV2)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora