Március 28-án adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést a hagyományokhoz hűen, idén is a Pesti Vigadóban veszik át a díjazottak. A gálaest házigazdája Gundel Takács Gábor lesz. A Televíziós Újságírók Díját idén tizenkét kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2017. március 28-án a Pesti Vigadóban. A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját Gundel Takács Gábor fogja vezetni.

“A Televíziós Újságírók Díja gála a televíziós szakma egyik legfontosabb eseménye, ahol együtt ünnepeljük az előző év kiemelkedő televíziós teljesítményeit, legyenek azok bármely csatornához köthetők. Az ünnepélyes díjátadó jó alkalom, hogy a televíziózással kapcsolatban arra irányuljon a figyelem, ami a lényeg: a szórakoztató, igényes produkciókra. Számomra megtiszteltetés, hogy jelöltként és a gála műsorvezetőként egyaránt részese lehetek az eseménynek” – mondta Gundel Takács Gábor.

Az elismerést 2014-ben a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs kezdeményezésére alapították szak- és hírmédiumok azzal a céllal, hogy méltó módon ismerjék el a televíziós szakma legkiemelkedőbb teljesítményeit. A díjakat idén a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét szakújságírói ítélik oda.

hirdetés

A díjátadó támogatója és társszervezője a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó. (Fotó: Hegedüs Róbert)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát